2020 çıkışlı bir telefon. Hala satılıyor baktim begendim ama 12.700 lira verip eski cihaz mantikli mi bilemiyorum. Ayni fiyata Mart ayinda cikan a54 var. Guncel cihaz almak daha mi mantikli? Bir de s20 fe nin sarj konusunda sıkıntı oldugunu soyluyorlar bilemedim o yuzden. Hangisini tavsiye edersiniz. Fiyatlar daha da artmadan telefon almak istiyorum.
Samsung S20 FE alınır mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çabuk al artık dolar bugün fırladı a 54 al
Perşembe gunu gittim a54 aldim. Hayirlisi olsun artik😊
Vatana millete hayırlı olsun 🤣 anlat artık nasil çıktı
orada a54, s20 fe ve s21 fe arasinda kaldim. S20 fe yi daha cok begensem de eski cihaz diye vazgectim. 4-5 sene kullanacagim cunku elimdeki cihazi. Ekonomik kriz devam ettigi surece de daha telefon almak imkansiz hale gelir zaten. O yuzden son model a54 almaya karar verdim. A serisi s serisi kadar olmasa da orta segment sonucta ve a54 a serisinin en iyilerinden. Depolama onemliydi ve bu 3 model arasindan 256 gb bir tek a54 te vardi.(eski telefonumda surekli depolama alani dolu demesi cildirtiyordu beni cunku) Depolama alani, son model olmasi vs nedeniyle a54 daha cazip geldi. Ama aklim s lerde kalmadi degil. Az daha verip s21 fe mi alsaydim diyorum, orada begendim ama standda bile s21 fe cok isinmisti bu biraz korkuttu beni. Bir de bu 2 s serisinin sarji az gidiyor diyorlardi, sarji az giden cihazi haliyle kullanamadiktan sonra ne yapayim o yuzden vazgectim.
Cihaz guzel hissettiriyor. Biraz kaba. Yanlari kalin bu da sanirim suya dayanikli olarak uretildigi icin. Kabaligini en bastan beri sevmedim. Ekranini, parlaklığını simdilik begendim. Sesi gayet iyi, dokunmatigi hizli ve guzel. Arkasi cam ve cok şık duruyor. Arkadan s serisi gibi duruyor zaten. Sadece tek bir sıkıntı oldu o da şarj adaptörü.
Benim bugune kadar telefonlarim hep samsungtu. Evdeki sarj buna uyar dedim. Satici bana adaptor al dedi gerek yok dedim. Cunku elimdeki sarj aletini bir sene önce yeni almistim. Eski sarj kablomun ucu falan aşınmıştı iyice. Daha bir sene onceki aldigim sarj kablosu a54 e olmadı. Kutuya da bir tek sarj kablosu koymuslar. Adaptoru ayri satiyor cakallar. Zaten az para vermiyoruz yaptiklari seylere bak. Boyle olacagini bilsem baska bir markaya yönelebilirdim işin dogrusu. Adaptoru ayri al, kulakligi ayri al derken telefona ödediğim para artiyor cunku. Ama diger markalar honor, redmi gibi her seyi kutunun icinde cikiyor diye biliyorum.
Samsungtan memnunum diye aldim ama bir tek telefon aldim o kadar paraya yani. Eksikleri hala var. Keske evdeki sarj cihazim olsaydi. Gidip sarj adaptorune 400-500 lira para bayılmakta istemedim aslinda. Ama mecbur yapacak bir sey yok. Sarji yok diye cok kurcalayamadim cihazi. Ama genel olarak memnunum simdilik.
A54 al
Sence simdi mi almaliyim? Yani haftasonu belki indirim olue diye bekliyordum. Bazen vatan beklenmedik indirimler yapabiliyor. A54 gecen haftasonu babalar gunu indirimi nedeniyle 12.000 liraya dusmustu. Belki yine haftasonu bayram indirimi ya da haftasonu indirimi olur diye bekliyorum ama bir yandan da piyasa bugun yukselmeye basladi. Dolar artiyor. Dolar farkini hemen yarin falan yani haftasonuna kalmadan yansitirlar mi bilmiyorum. 12 bin iken almadigima uzuldum. 700 lira az para degil. Ne dersin? Haftasonunu beklesem mi yoksa gidip alsam mi?
Gidip al beklersen zam gelir
Tabi karar sizin
Belki tekrar 12 bine düşer. Ama zam da gelebilir. Simdi 700 lira vermeye uzuluyorum. Bu fark 1000-1500 de olabilir. Of o kadar kararsizim ki. 2 aydir telefon ariyorum, alacagim ama karar versem bu sefer fiyat düşündürüyor beni. Sagolun yorumunuz için
Rica ederim
iphone al daha iyi