Sizce hangisi daha iyi ve avantajlı bir telefon? Siz olsanız hangisini alırsınız? Hangi telefonunun avantajları ve dezavantajları daha fazla? Sizce hangisi daha iyi bir cihaz? Ve neden?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
applecılar apple , samsungcular samsung alır hep.. bu biraz da mac ios ve android arasından seçim yapmak gibi.. ama son zamandaki eğlenceli uygulamalarda apple ın çok daha önde olduğunu görüyoruz.. ve kim ne derse desin , stabil çalışması ve malzeme kalitesi olarak apple çok daha ileride... samsunglar hep problem.. hep ama ya.. ama ne yalan söyleyeyim.. uzun yılllardır hep samsung kullandım ben.. halen de kullanıyorum.. şarj soketi ve ekran değişimi yaptırmaktan yoruldum artık gerçekten.. 3 telefon parası harcadım bugüne dek belki.. ama öte yandan samsung un amiral gemileri daha bir şık duruyor.. ne yalan söyleyeyim karizma yapacaksam s9 u alırım.. kalite istiyorsam iphone 8 i.. s9 larda da hep şu malum ekranın yan tarafından yukarıdan aşağıya kadar inen yeşil çizgi arızası çıkıyor.. ve masraf büyük oluyor.. iphone u çok daha kaliteli buluyorum şahsen.. ve ben samsungcuyum düşün.. ben android i ve samsung un menülerini daha sevdiğim için , ve pclerle ve diğer tüm cihazlarla çok daha kolay bağlantı kurulabildiği için samsungu alırım.. ama yine ekraı kırılırsa, sayıp sövüp apple a geçiş yapacağım..
Ya iPhone şarjı çabuk biter ama sistemi hızlıdır. Çoğu uygulaması ücretlidir mp3 indirip zil sesi yapamazsın satın alman gerekir onu bile. Androidde çoğu uygulama ücretsizdir denersin çok istersen reklamsızını satın alırsın. Şarkı desen koy youtube-mp3 convert sitelerine dönüştürsün indir. Dinlersin de zil sesi de yaparsın. iPhone'un hafıza kartı yoktur androide hızlı bir sd card alırsın hafızası genişler kullanırsın. S9 daha avantajlı bana sorarsan.
bak androidlerin ömrü çabuk bitiyor ıphonelar öyle degil bir zaman sonra bozulsada kendi kendini tamir etme özelligi var ben senin yerinde olsam ıos dan vazgeçmem
bakın benim abim 7 yıl önce ıphone 5 aldım 3 yıl onu kullandı o sırada onu parçaladı dagıttı yeniden tamir ettirdi son babam kullandı babamda 2 yıl kullandı aşırı kötü kullandı ondaykende ekranı bataryasını falan degiştirdi bunun üzerine ben kullandım 2 yıldır hala daha yaşıyor hemde süper bir şekilde ki bende kötü kullanuyorum eger bu samsung v. s olsaydı asla dayanmazdı çok örnek var etrafımda
İki telefon farklı işletim sistemine sahip. Yani ikisi de çok farklı. vatanbilgisayar. com dan karşılaştırabilirsin ya da gogleya s9 vs afyon 8 yazabilirsin
xs falan bence gereksi çip farkına vermem o ücret farkını. ciddi bir yenilik gelmesi lazım bundan vazgeçmem için. bunda ır tarayıcıya aldandım aldım hakkaten memnunum. ekran gövde oranı da oturmuş cuk diye
Şıklık açısından iphone, ama ben iphone'u hiç sevmiyorum, bütün adroidlerin yararlandığı uygulamalardan yararlanmıyoda, illa kendine özel uygulaması olcak, kibirli iphone 😝😝
S9 net. Herkes iphone u iphone oldugu icin aliyo samsung teknoloji bakimindan apple'in cok cok ustunde. Her acidan gecerli bu kamera olsun ekran goruntu kalitesi olsun
Verilerini falan önemsiyorsan s9u öneririm. Ben de s9 alacağım hatta. Hem iphonelere bir türlü ısınamayan tipim ben. S9larda güzel editler yapabilirsin ya da oyun oynayabilirsin. Samsung her açıdan daha iyi.
En İyi Cevaplar