Se yeni çıksın çıkmasın 5 s den bu yana dünyanın en sağlam telefonu kategorisinde bebeğim 8 alan grzekalıdır çünkü artık güncelleme almayacak etmeyecek 2 sene belki kullanırsın sonra patlarsın.. ben media mark da çalışıyorum biliyorum az çok yani.. samsung da da çalıştım bi ara vatan bilgisayardaydım.. apple müşterisini samsunga çevirmediğim için kovulmuştum 🤤😅🚬
Ya ikinci el şeye 11.200 VER MEM ! Sırf garantisi ve yeni çıkması sıfır olması sebebiyle applein en uygun fiyatlı olan se yi düşünüyorum bir de fiyatının düşük ve şu an yeterli kullanışta olması sebebiyle 8
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tabii ki se bir kere güncelleme daha uzun süre alırsın ama bence biraz daha üzerine ekleyerek 11 alabilirsin ben gayet memnunum
11 candır
Aynenn
👍👍
Ben 3 sene se kullandım gayet iyi ama bir süre sonra küçük gelmeye başladı video izleyen biriysen sıkıntı oluyor
Se alırım her tüelü 10.000 kez yere düşür bana mısın demez taş telefon
8 alan ileri gerizkalıdır
8 alan ileri zekalıdır derken? Ne diyorsun belli değil. Ayrıca se yeni çıktı sağlam olduğunı nerden anladın ahahah
Bi sen akıllısın @Enginn__
Se yeni çıksın çıkmasın 5 s den bu yana dünyanın en sağlam telefonu kategorisinde bebeğim 8 alan grzekalıdır çünkü artık güncelleme almayacak etmeyecek 2 sene belki kullanırsın sonra patlarsın.. ben media mark da çalışıyorum biliyorum az çok yani.. samsung da da çalıştım bi ara vatan bilgisayardaydım.. apple müşterisini samsunga çevirmediğim için kovulmuştum 🤤😅🚬
@Edaaa97 he gıı hep ben akulluyum 🤗🤭
İphone 8 nasıl 5400 oluyor kesin o da sahtekardır 🤷🏻♀️
Yenilenmiş yazıyor parantez içinde farkındaysan..
Görüyoruz, fakat onlar sana gerçeğini mi söyleyecek teknik servis onu tüm bütün haline getirip sıfır deyip satıyor
ben yeni aldım sorunu yok değişimi vad eda hanım
iPhone olsun yeter ucuz olanı alın paranız da cebinize kalsın.
iPhone 8 çünkü diğeri ile hemen aynı özellikleri taşıyor
Android al bacı, Android olsun taştan olsun.
se daha mantıklı bence
xr alabilirsin şu andada kullanıyorum ikisindende güzel
11 bine ikinci el 11 al bence garantili
3. Nesil Se alacağıma xr alırım
O kadar para verilmez
SE iyi
iphone 8 daha iyi
Neden kız
özellikleri daha fazla
SE bende var hiç bir özeliği yok
8 i al daha uygun
Ama işlemcisi son sürüm ve sıfır yani daha uzun ömürlü olmaz mı
aynen
Easycep iş başında
Hayır diğeri sıfır
Ayrıca 11.600 bütçen varsa neden se alasınki
Git temiz ikinci el xs al
5 yıldır i phone kullanıyorum bana güven
Kanka son sürüm ve sıfır appl garantili. Yani bi 7 yıl kullanılır
Ben de 6buçuk yıldır sıfır aldığım 5s i kullanıyorım ksjdjdj ve hala ilk günkü gibi sadece uygulamalar güncellenmediği için artık yenilemel zorundayım
Garantisiz marantisiz 5 yıldır elimde ip 7 var
Ve telefon 5 vakit düşüyor
Garanti için bu saflık yapılmaz
Güven bana git bir xs al
8 i al diyosun yani. 5 bin 400e iyi
11.600 e kadar bütçe varsa xs al
Ya ne xs i 8 mi Se mi diyorum ben
Bende diyorum ki
Neden sadece o ikisi
Ya ikinci el şeye 11.200 VER MEM ! Sırf garantisi ve yeni çıkması sıfır olması sebebiyle applein en uygun fiyatlı olan se yi düşünüyorum bir de fiyatının düşük ve şu an yeterli kullanışta olması sebebiyle 8
Android olsa evet ama ios temiz ise verilir
Offffff ya konuyu dağıtmadan yorumunuzu yapar mısınız? Xs diye bir seçecek submadım ben sorumda
Sen en iyisi git tuşlu al LWLSPWŞĞSŞQ
Bu kafayla anca onu kullanırsın
Derde bak ya 😃
SE daha iyi
Se al derim.
İphone 8