Hertürlü Whatsapp durumları, sözleri olabilir.
Şimdiden teşekkürler
İyi geceler
Şimdiden teşekkürler
İyi geceler
"Durumsuzluğun ötesinde..."
Özellikle bir görüs belirtmedigi müddetce paylastigi özlü sözler ya da sarki sözleri altinda özellikle bir mana aramam.
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben değil giden kaybetmiştir oturum açtı.
asdgfdghg
Cevap
258Cevap
O banka bana güvenmeyip tükenmez kalemi bankoya spiralli kordonla sabitleyecek, ama ben güvenip paramı yatırıcam. Yoo dostum yoo .!
Hayat filmlerdeki gibi değil ,manitadan ayrıldım,dertlendim vay efendim sarhoş oldum diye limanda balıkçı teknesinde sızamazsın s.
Bazı insanlar hayatımıza küfürlerimize sponsor olmak için girmişler sanki…
"Beklemek değil de, boşuna beklemek çok kötü."
"Sessizliği dinle, söyleyecek çok şeyi var."
"Hayal kırıklıklarını hiçbir alçı tutmuyor."
Benden bu kadar :)
ben kafama göre,ruh halime göre değiştiriyorum.istersem o küçük resimlerden koyuyorum filan öyle işte .D
Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden? Hangi gönülde yandın böyle yangınla sen? Ya benim gözlerimdi seni bambaşka gören ya da başkası bırakıp göremeden.
link
Yazıyor ve fotoğrafı da bu.
cut.
Atın ölümü seyisin tımarından olsun be gülüm...Şirazesi kayana bende kayarım...Fırlamayım momentumum büyük...Birçok şeyim şekil önümden çekil...Geçme nam-ı kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları...Zaman herşeyin ilacı sür acısını alır dübişin...
Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist. (Kuralları bir profesyönel gibi öğren, böylece onları bir artist gibi yıkabilirsin.)
Şuanki durumum bu ^^
şu an anlık sinirle yazdıgım " dost maskesi altında kahpelık yapan tipler yazmasın ! " yazıyor.. ne atarlanmışım be :D
Ben söylediklerimden sorumluyum ,anladıklarınızdan değil.
Şimdi ne dertliyim ne ihtiyar yaşım genç olsada vucüt ihtiyar :)
İnsanı insan yapan akıl ve bastır insanı insanlıktan çıkaran kahpe bir arkadaştır.
sometimes its not what you want but what you need.. Yazıyormuş bayadır
anlamı nedir peki?
benım gıbı sevenler kendını unutur.. senin gibi sevenler seviyorum dediğini. yazıyo :)
Aşk oyunlarını dolaylı yollardan çevirmeyi sevmiyorum ama söylemek istediğimi herkes anlamasın diye de kendimce şifrelerim. Zeki kadın istiyorum. Benim bazı kelimelerimden, hı bunu buraya bağlamış, bunu buraya bağlamış diyebilsin.
Normalde direkt söylerim, şarkı türkü falan göndermem ama bazılarını da üzerime alınmıyor değilim.
Seni gözümde büyütmüş olabilirim önemseme lütfen.Küçük çocuklar bozuk paraları hep büyük zanneder...
Is gorusmeleri hakkinda buradan yazmayiniz cevap alamazsiniz :))) Sadece e mail gonderiniz :)
Yoksa icine ediyolar musteriler :D
A aaa :):))) hiç olur mu :):)) hiç alınır mıyım :):)) duygu yok ki ben de :):))) insan da değilim hatta ben :))) devam et sen devam :)):)
Yok cok gereksiz buluyorum. Orda ki smilylerle durumu belirtmezemde iste adet yerini bulsun diye onlari koyuyorum
senin sorunu görünce aklıma gelen ilk durum olabilecek şey şu oldu neden bilmiyorum : Time is runing... What are you waiting ?
eskiden msnde durum icin yazi ararken, google ya msn sozleri yazardim. ne gunlerdi :)
bende bilmiyorum, pek degistirmiyorum durumlari
bi ara we are the young yazıyordu. şimdilerde evli mutlu çocuksuz yazıyor bende :D
Tebessümün en manali oldugu yer mahser olacaktir.
+1111
" Change! / Yalnızlığa alışınca her şey fazlalık geliyor. "
Yarın öleceğimizi bilsek tüm kırgınlıkları unuturuz , ama insan oğlu sonsuza kadar yaşacakmış gibi kırıcı we gururlu..
Senin?
Durum boş bırakalımaz desene (:
Tsk ediorm eic için (:
bu ()()()( anlamıda şu ben ne yapıyorum yaşıyormuyum lan demek :)
bende sizi millet bende sizi seviyorsanız da sövüyorsanız da
Bugün seni seviyorum.Yarın bir neden bulur yine severim.Daha sonra seni yeniden sever yeniden keşfederim.Benim senden başka işim gücüm yokki.
Kaza yapan şoföründe dediği gibi birden çıktı karşıma ne yapacagimi bilemedim *** yazıyor
gözlerimin rengi standart ama bakışlarım adamına göre değişiyor :) kısa değil ama hoş bir cümle bence
benımkınde dusun dusun boktur ısın yazıyor ama sımgeler halınde dusunce sonunda bok resmı e işin kımsmınıda yazı olarak yazmıstım :D
Kanatlarım Varr Ruhumda...
Onunla uçuyorum:)
Onunla gülüyorum
Vee o:
"Olmazsa olmazım"...
:) Aynı telefonum gibi:)...
Always Music, always Rock. Yani Daima müzik, daima rock :)
ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı bir canım var al senin olsun
What doesn't kill you makes you stronger."
'Seni öldürmeyen şey güçlendirir'
"Sen simdi merak ettin girdin baktin ya durumumda ne yaziyo diye :) 👌 bunu falasıyla hakettin 😆"
Eğer insanlardan bir şey beklersen hayal kırıklığına uğrarsın.
Ne edecen whatsappimi senin whatsappe mi alacan :))
Başlık parası isterim ona göre :D
Şöyle: agresif1 diye kullanıcı adı gördüm. Sanki cümle yarım kalmış gibi; düşüncelere daldım. :D
'heisenberg belirsizliği bile daha belirli bazen...'
biliyodum çok havalı durumlarım var benim. tabi al :)))) başka istersen :P
En Sevdiğim Söz Olan : ''Ne İş Yapıyorsan Yap O İşte En İyisi Ol.''
bende sizi millet bende sizi seviyorsanız da sövüyorsanız da...
bende sizi millet bende sizi seviyorsanız da sövüyorsanız da...
ne çok değer vermişim değersizlere... whatsap durumumm
Sökülmüş, atılmış, kırılmış, dökülmüş hep paramparça
Yolun sonu bu..
ilk zamanlardan beri aynı hiç değişmedim
pembe aşk'tır
Sukut-u Leyl
Leyl ü Nehar
İkisinden biri olabilir.
¹Kendimden çok sevmem artık aşkla kimseyi ¹ yazıyor güzel şarkı :D
yazıyor...
olabilir de benim şekil çıkmıyo delircem ya nokia c3 telefonum ama şekil çıkmıyo nie :((
kendi numaranı kaydet sadece şekili kendine gönder bu metni kopyala de durum eklemeyi aç durum yaz ve ctrl v yap durum yazının yanına kare olarak kopyalanıyo kaydettiğinde şekil gözüküyo
" Together we stand, divided we fall. " yazmışım. Artık nasıl aşka gelmişsem.
"Allah'ım ben teknik servis miyim neden tüm arızaları bana gönderiyorsun ?" yazıyor.
bende mecnun'dan füzun aşıklık istidadı var
aşık-ı sadık benim mecnun'un ancak adı var..
'unutmayın bedava peynir sadece fare kapanında olur' yazıyo
Yılandan korkmam whatsapp'ta 7/24 online olan insandan korktuğum kadar...
"Hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken canım sıkılıyo"
Kimse bana ahvalimi sormasın iyiler ahiret yolunda yazıyo..
-kurtuluşa nasıl çıkarım evlat?
- sağa sola sapmadan Atatürk caddesini takip et dayı...
Her zaman, İsmim soy ismim yazılıdır , kendi fikrim herhangi bir sanal uygulamada söz paylaşmak bana pek olgunca gelmiyor.
tamam buldum "yazıyor..." bunu yaz. herkes yazdığını sanacak. bir snliğine bile olsa onları heyecanlandıracaksın.
adrenalinsiz bu hayat geçmez.
Whatsapp Location kullanıyorum. En son dün gittiğim cafe kişiselde kalmış saati flan yazılı :D İyi hatırlattın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar