Ayarlar > iTunes ve Apple store'a gir.. apple kimliğine dokun ve apple kimliğimi göster de.. touch id ile giriş yap ve açılan sayfada aboneliklere girerek..
Teşekkür ederim yarın ilk iş yapıcam
Dostum bişe sorcam bana mail geldi iptal et seçeceğine tıkladım iptal olmus mudur? Şimdi de uygulamayı silicem mesela diyelim iptal olmadı ama uygulamayı sildim ne olacak ozaman?
Olabilir mail için kesin bir şey diyemem ama abonelik iptalini bahsettiğim yerden yapıyorsun.. Aboneliği iptal etmeden uygulamayı silersen 7 günlük deneme süresi geçtikten sonra uygulamanın aylık ücretini otomatik olarak çeker..
Hocam dediğini yapıyorum Şu an ödeme bilgileri ülke bölge apple kimliği tarzı şeyler çıktı baska bişe göremedim ben 😶
Ha şimdi girdim aboneliklere o uygulama var hocam ama iptal etme seçeneği yok acaba ben Mail'e gelen postada iptal ettim o yuzden midir?
Abonelikte otomatik yenilemeyi kapatacaksın.
o nerden yapılıyo reıs ya sanada zahmet veerıyorum kusura bakma.
ama göremedım. dur hatta foto atayım
https://i.hizliresim.com/WgJqnE.jpg
Seçeneklere giremiyor musun? Normalde seçeneklerin altında yer alıyor otomatik yenileme diye açma/kapama bir butonu oluyor.
seçeneklere nerden giriliyo?
şifre yazdıktan sınra gelen ekranda apple kimliği, ödeme bilgileri, ülke/bölge, oylar ve yorumlar, kişisel öneriler, abonelikler ve itunes bültenler ve özel teklıfler yönet kısmı var en alttada hızmer sartları ve gızlılık polıtıkası. secenekler göremedım.
Şu an o fotoyu attım ya hocam sana azonce o fotoya bakınca sonuc ne yanı ödicekmıyım para iptal olmamısmı
i0.wp.com/.../ios_abonelik_iptal_2-1-1.jpg
Fotoğraftaki gibi otomatik yenilemeyi kapatma butonu olmalıydı. Sanırım mail ile yaptığın iptal gerçekleşmiş.
of harbı akfama takıldı ya olmamıssa :/ cunku baska biyerde yok iptal etme yazısı felan
kafama takılan nokta su kapatmama ragmen hala premıum uye gıbı yararlanabılıyorum herseyden
Yok olmuş.. zaten attığın ekran görüntüsünde de dikkat edersen "tekrar abone olmak için seçeneklerden birini seçin" yazıyor.
aynen hocam aynen, tıklıyorum oraya, şifre istiyor. belliki olmus.
Abonelikler fatura dönemi sonunda iptal edilir.. henüz 1 ayın dolmamış.. ekran görüntüsünden anladığın kadarıyla 14 Şubat da doluyor..
hayır o 1 haftalık deneme süresi ücretsiz hocam.
ben hiç abone olmadım zaten ucretlı kısmına
O zaman neden her şeyden premium gibi yararlanıyorum dedin.. Ee ücretsiz deneme süren dolmamış o zaman..
şöle söleyim, 1 haftalık ücretsiz denemesi var adı üstünde ücretsiz yanı 1 haftalık ücretsiz premium yapıldı hesap.
1 hafta sonra ücretli olcak anlamında. Şu an premıum gıbı ama değil 1 haftalık denemesı var
Biliyorum güzel kardeşim.. az önce "kafama takılan nokta su kapatmama ragmen hala premıum uye gıbı yararlanabılıyorum herseyden" dedin ya madem ücretsiz deneme süren var kafana ne takılıyor ((((: arkadaşım o halde 1 haftalık deneme süren henüz dolmamış.. aboneliğin de iptal olmuş takılmasın kafana bir şey..
Ne bileyim hocam valla cok kıllandım :( demek istediğim iptal edince onunda iptal olmasını bekledim
Cevap
1Cevap
Kart bilgisi girmediysen yenilenmez boşver
Kart bilgisi girmedim ama şifre felan yazıyoruz otomatik çekmiyo mu? Sonucta kayıtlı değilmi hesabıma kart bilgileri
Kayıtlıysa bilemem benim kayıtlı değil şahsen.
iptal yaz applestire yolla
Mail gelmiş iptal etmek için tıklayabilirsiniz felan ordan olur sanırım appleden gelmiş mesaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar