Depolama alanını da görüntülüyemiyorum 🤔
Ama 500’e yakın fotoğraf ve 1-2 uygulama sildim. Yer kalmamış olamaz. 😕

Ayarlar > Genel > Hakkında kısmından boş alana bakman lazım. Uygulama boyutunun en az iki katından biraz daha fazla boş alanın olması lazım.
makinanin modeli ve ios versiyonu nedir... iphone 5 gibi tarihi bir eserse gecmis olsun zaten
Başka bir hesabın varsa onunla giriş yap. App store indirememe problemleri çoğunlukla hesap ayarlarından kaynaklanıyor.
Cevap
9Cevap
Sana bir şey diyeyimmi ayarlar uygulamalara gir appstore veri depolama diyor ya o seçeneği tikla ondan sonra hani mb diyor veriyi sil ondan sonra uygulumayi indir
Telefonu kapat aç, tarih ve saat ayarlarına gir tarihi 3 ya da 4 gün sonrasına ileri alıp deneyebilir misin?
Farklı bir ödeme yöntemi seçmek veya güncellemek işe yarayabilir
Telefonunuzun icloudunu tekrar girin ve app store da aynı şekilde daha sonra pc de aygıt a güven seçeneklerini kontrol edin yine olmadı yedekleyip sifirlayin yine olmadi fotograflayip atın:)
Ben iPhone kullanıyorum hesabı sil yeni bir hesap aç ya da yeni hesap satın al
Düzeldi tamam indirme 😄
telefonu aç kapat olur.
Wifidenmi deniyorsun
Ayarlardan itunes app store kısmına gelip hesaptan çıkış yapın daha sonra yine ayarlada bulunan en üstte icloud kısmına girip ordaki app store kısmına basıp ordanda çıkış yapın daha sonra cihazı kapatın 5 dk sonra açın açıldıktan sonra app storeye giriş yapmayın direk o uygulamayı indire basın sonra sizden hesap isticektir bilgilerini yazın tamam deyin indirmenin başlaması lazım
iPhone kullanmıyorum.
Kullanmiyorum
Ya bide Bisey dicem deminden beri Levent șuraya așık gorusleri soruları var nick sizinkilerle ayni da 😂
Giderilmez
İPhone miz yokki 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar