Bir arkadaşım bana bu kabloyu getirdi hediye olarak Ben de boşa gitmesin diye kullanayım dedim. Ne işe yarıyor abi bu? İki ucu da USB girişi 😅😅😅 Kabloyu görünce ben aklına gelmişim. Tamamlanıyormuşuz onun deyimiyle 😂😂 Artık fesat düşünmeyip şu şekilde birbirine taktım 🙄🙄😅😅
Bu usb uzatma kablosu. Bunu masaüstü kullanıyor isen arka usb girişlerine girişi kolaylaştırmak için kullanabilirsin. Şarj aleti takılı iken yatağa uzandığında kablo kısa kalıyor ise uzatmak için kullanabilirsin. Böyle birbirine takıp bileklik yapabilirsin. Çirkin olur gerçi. :D ya da ailenin takılı olduğunu görmemesi gereken bir tane usb belleğin vardır. Dediğim gibi arka girişlerden birinden bunu alır girişi masanın kuytu gerine gizler belleği oradan takarak ön usb boş yani bellek takılı değil imajı verirsin. ayrıca arkaya eğilip takma eziyetinden'de kurtulursun.
Senin hakkındaki düşüncelerimi özel olarak doğum gününden saatler önce söylemiştim zaten. O sözlerin dışında başka birşey içimde. :) Ama ideal bayan profilisin onu söyleyim.
Espriden anlıyorsun, her lafa alınmıyorsun, sana yürüyen 30'lu yaşlardaki heriflere verdiğin cevaplar (okurken geberiyorum gülmekten) olsun falan vs. vs. vs. :D
Üçlü prizi kendine takmak gibi birşey senin yaptığında :DDD amaç dışı kullanılıyor. Neyse zaten pek bir amacı da yok oda ayrı bir konu , şu an bir amaç uğruna kullanılmış :D :P :)
Düşünürsek evet güldük :) hatta istemsizce güldük baya baya hemde :D Amaç dışı hareket etmek gerek demek ki elde edilmek istenilen amaç elde edilemese de en azından başka amaçlar elde edilebiliyor :P
Amacın değil o kablonun bir amacı var :D Onunda amacıda insanlığa yararlı bir şey olmak ve görevini yerine getirmek. :) Hoş neden yapılmıştır , onun yapılmasındaki amaç nedir bu aşikar ama bir amaç var :D Sen bu amaçdan farklı kullanmışsın tamamen hemde farklı olay o kadar farklı boyutlara ulaşmış ki kablo bile amacından şaşmış :D
Öyle ama şimdi haksızmıyım? :D :P :D :) Neyse zımbırtının ne işe yaradığını da öğrendin , artık amacına uygun kullanmaya çalışırsın :D :P pek işine yaramaz ama bence o şey
O zaman amaç yok sende :) birde gayet açık söylüyorsun bunu :) böyle kötü emellere yoneliyorsun sonra😂😂😂 Ondan sonra internetteki rengi sorulan ceketler gibi bu ceket mavi mi siyah mı? Çık çıkabilirsen işin içinden :) :@ :D
kaynakta yanlış b harfi Türkçe'de de be diye okunur ama yazarken bgüm bşiktaş bkle falan demiyorsun değil mi :D ben şimdi senin sirtini sivazlayacagim sende sakin buraya terkedeceksin :D
Sen yurumek diyorsan buna bu daha bise degil. Sen beni buyuk yururken gor bide :) o degilde ne yaziyo aklim orda takildi kaldi valla. Nasil kizim 4 tane terimden 2 hece cikiyor
bende vardı ilk çıktığında çinden siparişle 1 dolara getirtmiştim :D mouse ve klavyeyi cep telefonuna bağlıyprsun oyun oynuyorsun veya flash bellek falan fotoğraf makinesi bile bağlanıyor müthüş bir kablo
En İyi Cevaplar