Sana uygun eşleşmelerle bir nevi çöpçatanlık yapan Tinder uygulamasında artık sadece kadın ve erkekler yok. Artık kullanıcıları 37 cinsiyet kimliğinden birini seçmekte özgürler... Her ne kadar flört uygulamalarını mantıklı bulmasam da, zaten kimliklerini toplum baskısı nedeniyle saklamak zorunda kalan LGBTİ bireyleri için sevindim. Belki aşkı, anlayışı, huzuru, arkadaşlığı ve kendileri gibi olan insanları burada rahatça bulabilir ve tanışabilirler. :)
En popüler çöpçatanlık uygulaması Tinder'dan LGBTİ açılımı geldi. Cinsiyet seçme özgürlüğünde güzel bir adım değil mi?
Burdan bir cacık çıkmaz istedigi kadar her tercihten olan kitleye hitap eden bir poke olmaz bu uygulamadan şöyleki ülkedeki abaza erkek ve internetten keriz avına çıkan kız popülasyonunu romen, makedon, rus, azerbaycan, özbekistan gibi ülkelerden para söğüşlemeye çalışan üye populasyonu mevcut bu gibi sitelerden birinde internette piyasaları takip ederken can sıkıntısından vakit gecirmek icin uye oldugum siteler ve uygulamalar vardı bir gün öyle internrtte piuyasalara göz gezdirirken bir mail aldım bayan bir üyeden mesaj geldi tanışmak istedigini tesettürlü falan oldugunu söyledi almanyada yaşıyormuş iki üç ay sohbet ettik sonra türkiyeye gelmek istedigini söyledi seni yakından tanımak istiyorum dedi. iyi gel dedim bende geleyim ama param yok dedi sen dur o zaman ben geleyim dedim hem acele etme daha yeni tanıştık dedim (gidecegimden degil tabi ağız yokluyorum) hem sen niye gelmek istiyorsun ki buraya dedim almanyanın imkanlari cok iyi dedim. ben ülkemde yasamak istiyorum dedi bende ok dedim tamam yollarm dedim ucak mı otobus mu dedim. ucak parasi yollayabilirsen daha iyi olur ama yoksa otobuste olur dedi uzun surer ama daha hesapli dedi fiyatlar ne kadar dedim. uçak su kadar otobus bu kadar dedi hemen netten arastirdim her ikisininde fiyatı söylediklerinden daha pahalıydı amac belli sebeke
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
tinder tüm dünyada , one night stand için kullanılan aşağılık bir uygulama.. şimdi de daha da aşağılık bir şey yaparak , yaradılışta olmayan üçüncü bir cinsiyet seçeneği mi koymuş.. alkışlamak mı gerekiyor? motorlarla , aklı uçkurunda olanları buluşturan uygulama işte.. her şey beklenir.
1 yıldan fazla süredir içerisinde bulunduğum adopteunmec. com tanışma sitesinin yıllardır böyle bir projesi var. Adminlerle konuştuğum zamanda bu fikrin üzerinde durduklarını ve projelerini daha iyi hale getirmek için fikirlerimize ihtiyaçları olduklarını vurguluyor öyle ki sitenin kullanım koşulları ve diğer bilgilerinde bu çalışmalarını sürdürdükleri alenice belirtilmiştir. Tinder'in ilk adımı atmış olması bu gerçeği değiştirmese de çok güzel başlangıçlara aracılık edecekleri kesin renkliler adına sevindirici haber :)
Yine milletimiz ve yine onları ilgilendirmeyen şeyler hakkında hakaretler. Size ne? dinde yokmuş öyle şey e sanane her koyun kendi bacağından asılır hem belki müslüman değil belki de atesit sanane arkadaşım herkes hayatını istediği gibi yaşar hiç sevmiyorum bu her şeye maydanoz insanları
Bu özellik bu siteye de gelmedi. Konulara bakıldığım da abuk sabuk bir sürü konu var. Diğer seçeneğini şeçerek sorulabilecek konulara bile konu başlığı açılmış fakat konular arasın da LGBTİ yok bu sadece geri ve gri kalmaktır. Şunu unutmayın Bahçeyi güzelleştiren çiçekler arasın da erkeklere verilen kimlik mavisi kadınlara verilen kimlik pembesi yoktur sadece. Her renk çiçek vardır. LGBTİ destekçisi bir heteroseksüel kadın olarak ben her renk çiçeği seviyorum ve saygı duyuyorum.
Kesinlikle. Saygili olup elestirmemek lazim. Korku icinde toplumun arasinda kaybolmamali. Yasak bir askmis gibi arka kapilarda kendilerini saklayip kisitlamamali. Onlarda birbirleriyle elele tutusup bir parkta gezebilmeli ve kimsenin yadirgamaya hakki yoktur.
Cinsiyet seçme özgürlüğü de neymiş be? Bende türümü değiştirmek istiyorum insan olmak bana göre degil kendimi bir solucan gibi hissediyorum elimde degil hormonel napayim
En popüler çiğköfte uygulaması olarak okudum açlık başa vurdu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zaten böyle çöp catan uygulamalarda binlerce hasta ruhlu insan vardı cinsiyeti ne olduğu belli olmayan, iyi olmuş en azincsan ne oldukları belli olacak.
Veya bir kaç sosyopat bu uygulamadan kendinlerime kurban bulut...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bize ters dusen seyleri hosgormek ve bizden olmayani otekilestirmek yerine birlestirici olmak gerekir. Ben begendim yapilani her ne kadar tinder kullanmasam da
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > En popüler çöpçatanlık uygulaması Tinder'dan LGBTİ açılımı geldi. Cinsiyet seçme özgürlüğünde güzel bir adım değil mi?
En İyi Cevaplar