Gözlemlerim sosyal medyada fazla aktif olmayan insanların ilişkilerinde daha başarılı oldukları yönünde. Çünkü gerçekten eğlenebiliyorsun bu tarz sanal alemden uzak insanlarla. Benim için 1 değil, 3 adım öndedir.😄
Öndedir. Benim gibi olsun yeterli. Facebook yok, twitterda takipçisi olmayan bir hesap ve sadece komik sayfaları, bilgilendirici sayfaları takip ediyorum vs. Instagram desen , sadece yakın tanıdıklar ve iş arkadaşları. 3-4 ayda bir fotoğraf atmalar vs. Hikaye atmak neredeyse hiç yok.. 😂 yok mu böylesi..
Yıllardır karsı olup kullanmadığım halde bir faydasını göremedim. Üstüne hep ilişkilerinde sorun oldu bana. Aktif olarak kullanan kişilerdi anlaşamadık hep.
Bakın bu daha samimi geliyor bana ve kesinlikle öndedir ama benim sosyal medya hesabım yok kullanmıyorum diyene bir adım temkinli yaklaşırım çünkü bunun fake olanı filan var hemen güvenemem ben kusura bakmasın bizde bir şeyler gördük. 🤷♀️
Sosyal medyanın bağımlısı olduk bizi yöneten sosyal medya sanki yediğimiz içtiğimiz evin içini bile paylaşıyoruz ne yazık ki çok derin bir konu işi olan oyalancak seyleri bulanlar akıllıdır akıl işi değil sosyal medya.
Hocam ben sevgilimin sosyal medyada aktif olmasını tercih ederim kafamız uysun diye. Yani normal hayattaki konulardan bıkıp da sosyal medyayla ilgili konuşunca bana eşlik etsin diye :)