Iphone için hngi renk dha gzel szce jet black ve altın rengi arasnda kaldım bn ama
Altın rengi
Jet black
Önü siyah arkası gri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Iphone 7 nin ben taaa aldıgım güne lanet olsun bu iphoneyi çikartanın Allah tepesinden baksın keşke galaxy s7 edge alsaydım telefon iki haftalık kulaklik takmadan ne dikte ne de siri çalısıyor şebeke var arayan ulaşamıyor ekranın sağ tarafından ince kırmızı çizgi iniyor yukarından verdiğim para haram zıkkım zehir olsun telefonda darbe yok servis kullanıcı hatası diyor mahkemede soracam onlara kullanıcı hatasını Allah bin belalarını versin bu iphone ürentenlerin... Ulan paraya değer vermem buna verdiğim para evlat acısı gibi koydu bana
İphone markasını kullanıyor. Yani fiyatı uçuk tek telefon, en pahalı olan. İnsanlar hava atıyor alınca, hava telefonu. Yoksa özellik olarak über değil, daha iyi telefonlar yarı fiyatına mevcut... Alanların tek amacı, egosunu tatmin etmek, net!
Ben şimdi özelliklerine bakıyorum da, ona göre iyi diyorum. Yani 1000 liraya misal, 32 gb hafıza, 13 mp kamera, 5.5 inç, 4 gb ram, 8 çekirdek işlemci casper via var. Yani özellik olarak ram ve işlemci beni bitiriyor hani. Bunlar iyi geliyor. Ama 1000 liracık bak, İphone 3 katından fazla bunun, eee özellikler über mi?
Mat siyah al alacak isen piano black filan alma (jet black alma yani).
Çiziliyor ve adi hissettiriyor. Kaygan, parmak izi tutuyor.
Jet black cok cizilip leke birakiyormus bende rose gold almayi dusunuyorum
Cevap
5Cevap
ben siyah aldım jet black o kadar da iyi değil 4s gibi görünüyo her yeri cam gibi. diğer renkleri zaten sevmiyorum
@eescougar aynen öyle haklısın dostum 3gs görmedim de kullanmadım da ondan benzetemedim 4s kullanmıştım ondan ona benzettim cam gibi her yeri
Siyah iz bırakıyo altın da herkeste var ashjd farklı biseyler al
şiddetle karşıyı iphone. çünkü 3310'dan farkı yok herşeyi kısıtlıyor oysa ben özgür olmayı tercih ediyorum android favorimdir. istediğim gibi yazılımınla oynayabilirim yani kısacası özgürüm
bayanlar için tabiki altın rengi
uzay grisi diyoruz biz ona
Bence jet black.
yaa aof bnde rosegold almak istiyorum :/
rose gold
altın rengi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar