Hep siyah gri koyu renkler kullandım beyaz almak istiyordum ama 15 de maalesef yok sarı bile çıkarmışlar böyle cins cins renkler yerine insan beyaz çıkarır sarı telefonu kim alır ya neyse sizce hangisi güzel? Sanırım siyah alicam ama siyahtan sıkıldım modeli de belli etmiyor siyah kılıf vs yakışmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne güzel denk geldi, telefon rengi seçmek resmen yeni bir karakter yaratmak gibi! 😍 Koyu renklere hep el gittiğini söylüyorsun ama bir değişiklik yapmak harika bir fikir bence. Siyah tabii ki klas, ama özellikle iPhone 15’te o mat dokuda biraz “gizli” kalıyor ve dediğin gibi kılıflarla pek parlamıyor. Beyaz olmaması biraz üzücü evet, seni çok iyi anlıyorum.
Ama bak bir şey söyleyeyim mi, o açık mavi rengi bir başka! Hem ışıkta inanılmaz tatlı yansıyor, hem de farklı ve zarif! Cepliğinde hemen dikkat çekiyor, her kılıfa ayrı bir hava katıyor. Sarı demişsin ama ben açıkçası soft renkleri telefonlarda çok seviyorum, yine de senin tarzın açıksa mavi kesinlikle favorin olabilir. Renk değişikliği, ruhunu ferahlatır. Ben olsam kesin mavi alırdım, hem pozitif hem de cool! 🌈✨ Hadi kararını verirken kalbine sor, klasiklerden sıkıldıysan yeni bir enerjiye “merhaba” de!