İnternet & Teknoloji 2 ay iPhone alacağım, hangi renk alsam daha hoş durur? Ebrarmm00 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 iPhone alacağım, hangi renk alsam daha hoş durur? Cevapla 69 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 2 ay Renkler arası fiyat farkı oluyor zaten kılıf takacağın bir telefon için değmez. Bildiğin klasiklerden şaşmamak lazım. 0 0 Yorumla
piceofcake Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 93% 2 ay geçen haft aldım ben de açık mor çok güzeldi yeşil de öyle ama ben beyaz aldım her kapla uysun diye 0 0 Yorumla
merytc4n Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay iphone olduktan sonra rengi önemli değil ama şahsen o mavi gözüme hoş geldi. Mint de iyi ama. 0 0 Yorumla
bağlaçolandee Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Ben telefon alırken öncelikli olarak gümüş veya altın renklerini seçiyorum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 93% 2 ay Yeşil veya gold en iyisi. Mistik pembe de çok tatlı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Su yeşili olan çokzeeel ayy keşke benim olsa babişş bana alır mııı 0 0 Yorumla
Asena_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 2 ay Ben mor aldim ama bi kilif takicagim zaman guzel durmuyor. Siyah veya beyaz alabilirsin 1 0 Yorumla
Yusufaktas1995 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Sana pembe iyi gider hemde ojelerinle uyumlu olur hıı 0 0 Yorumla
merro1523 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 2 ay Ben siyah XR almıştım 11 ile aynı tek farkı tek kameralı 0 0 Yorumla
Kristaltanesi Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay Siyahtan dan şaşmam bence siyah al çok güzel duruyor gold da olabilir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. Siyah al gitsin zaten zırh gibi kılıf takacaksın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay İstersen siyah al istediğin kılıf takarsın yok diyosan su yeşili veya mor hoş gibi 0 0 Yorumla
filinta001 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 38% 2 ay Ben bayan aldım memnunum 0 1 Yorumla filinta001 2 ay Beyaz* Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Yenilerinden alacaksan mor çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Renkler arası fiyat farkı oluyor zaten kılıf takacağın bir telefon için değmez. Bildiğin klasiklerden şaşmamak lazım.
geçen haft aldım ben de açık mor çok güzeldi yeşil de öyle ama ben beyaz aldım her kapla uysun diye
iphone olduktan sonra rengi önemli değil ama şahsen o mavi gözüme hoş geldi. Mint de iyi ama.
Ben telefon alırken öncelikli olarak gümüş veya altın renklerini seçiyorum
Yeşil veya gold en iyisi. Mistik pembe de çok tatlı.
Su yeşili olan çokzeeel ayy keşke benim olsa babişş bana alır mııı
Ben mor aldim ama bi kilif takicagim zaman guzel durmuyor. Siyah veya beyaz alabilirsin
Sana pembe iyi gider hemde ojelerinle uyumlu olur hıı
Ben siyah XR almıştım 11 ile aynı tek farkı tek kameralı
Siyahtan dan şaşmam bence siyah al çok güzel duruyor gold da olabilir
Şeffaf al calinmaz 😂
Mavi çok güzel duruyor
derin mor çok güzel
Siyah al gitsin zaten zırh gibi kılıf takacaksın
İstersen siyah al istediğin kılıf takarsın yok diyosan su yeşili veya mor hoş gibi
Ben bayan aldım memnunum
Beyaz*
Beyaz güzel duruyor ayrıca her kılıfa uyar
Bence beyaz al siyah kılıf tak
Lacivert kırmızı
Yenilerinden alacaksan mor çok güzel