Aşko ben lila alacaktım senin gibi ilk defa iPhone kullanmamaya başlarıma ama satıcı ilerde ne olur ne olmaz satmak istersin belki dedi siyah ya da beyaz al dedi beyaz aldım zaten renk renk kılıf takıyorum beyaz kendisi zaten oldukça hoş duruyor
Lilamı orkide grisi mi tam kestiremedim. Sarı ile kırmızı arasındaki olan renk diyorum. Her şekilde ortada ve hoş bir renk diğerleri keskin net herşeyle gitmez.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Orkide grisi İlk defa duydum biliyor musun gri gibi durduğu için ben de ilk onu eledim hoş mu duruyor bilmiyorum ki
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Beyaz ya da siyah tercih et bence. Her kılıfla onlar uyuyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Renk körüyüm oyüzden renkleri tam ayıramıyorum sırasını söyliyiim en iyisii soldan 4. Sıradaki bana göre acayip hoşşş
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mor olan ben de mor sevmiyorum herkesin elinde ondan var ya aslında seviyorum da gri gibi de duruyor net olmayan renkleri sev miyorum bilmiyorum ki ne yapsam
Ya şöyle dün durakta birinde gördüm normalde çok hoşuma gitmişti ama o kadar kötü geldi ki gözüme biraz da kılıfta almadım nedir anlayamadım canlı görme imkanım da yok herhalde beşini ama ben gene kararsız kalırım çünkü kararsızım
Bence bunun önemi yok ya bu kadar takılma, heves yapıyorsun ama 1 ay sonra sıradan her gün kullandığın bir cihaz olarak elinde olacak zaten, vitrine koymayacaksın. 😅
Beni görmeden güzel gider demen ama kırmızıyı severim ya aslında canlı görme imkanım da yok mesela yeşil hoş duruyor ama canlı görünce çok hoşuma gitmedi dün durakta birinde gördüm gerçekten hoşuma gitmedi maviye dönük bir yeşil ama gene de hoşuma gitmedi mavi rengini seviyorum ama yesilide