AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
267Cevap
Nisanur. Bir kaç kez dm üzerinden konuştuk. Söyledim böyle olmaz diye. Ama takmadı tabi pek. Kun fe ye kun ayetini perişanedengillerden bir ablamız.
Niye seriat olsun istiyorum işte dini oyuncak eden bunun gibiler için okadar küfür edesim var ama susuyorun o...
Kızın kendi vucüdu değil mi istediğini yapar. Allah ile onun arasında olan şeye karışmayın. Siz onun müslümanlığını kınıyosunuz ama kınamak da çok günah bişey farkında değilsiniz sanırım
Kendini soktuğu halleri kınıyorlar, Müslümanlığını değil ☺
Daha fenomen olamamış tanımıyorum daha :D neyse günümüz gençleri byle tek bu değil bunun gibi cook hepsi dikkat çekmek acıyla aile baskısıyla kapanan süslüman
Bu tarz baska amaçlı kisilerde var artık tesettürün saygınlığını bozdular malesef
Her şey ortada bir tek saçımı göstermek günah vay anasını satayım :D
Bunu fenomen siz yaptınız hacılar :)
Hayatımda ilk defa burada gördüm bunu :D
Vucud teshiri yapıp kafayı örtmek neyin doğrusu o dini vecibelerini başka tarafıyla dinlemis
Neresi tesettur bunun? Tarz olmak icin yapiyor zilli
Bu kılar zaten bunu amaçlayıp yapmışlar. Bizde giydik gibisin den saçma bir gönderme
Bu kendini kapali begendigi icin kapanmis yani sirf din icin degil
Bu tesettür değil. Başını bağlamakla tesettürlü olunmaz. Tesettürün adını kirletmeyin.
Tabi ki de öyle. Bu dünyadaki en cahil insan bile bunun ne mal olduğunu gördüğü gibi anlar.
Boşuna kafasını kapatmasın daha fazla günaha giriyor. Çizgisiz
islam dinine , tesettüre en çok zarar veren bu tipler işte..
allah ıslah etsin..
ya bunlar istemeden kapanan insanlar zorla kapatmışlar belli insanları rahat bırakmak lazım sonra böyle sacmaliyorlar!
Hayır zorla kapanma değil bu önceden zor bir zaman geçirmiş sonra işte be olduysa dinimize geri bağlanmiş ve kendi isteğiyle kapanmiş yazmişti bikere
ya tatlım öyle diyecek zaten insan açığını verir mi? belkide gerçekten kendini iyi hissetmek için öyle giyiniyordur din için değil yani.
Bu mu kapalı bence bu kapalı olma şeklini kendine tarz olarak yapmış allahın emirlerini yerine getirmekten ziyade tam zikilmelik vaziyeti almış
ne düşüneyim her şey ortada direk pozisyon seçimine geçerim de bundan bir oral alırım o dudaklar boşa gitmesin
Böyle giyinenler cennet yüzü gormwyecekler tesettür kapanmak içindir süslemek veya dikkat çekmek için dwgil
Sen buna tesettürlü demişsin ama bu bildiğin Sümer kerhanelerinden fırlayıp gelmiş gibi.
len herkes ekmeğinin peşinde, biliyor bunun satacağını, kapıyor gözünü yapıyor işini
Turkish Amanda Cerny :D
Bunun ki tesettür değil aksesuar tesettüründe adını lekeliyorlar
Tesettüre bak sen bu tırnaklar bu hat belli eden kıyafetler bacağın görünmesi bunlar tesettür kelimesinin (t) sini kapsamıyor sırf dikkat çekmek için.
bunlar tesettürlü değil ki. sadece kafalarında bez parçası var.
İnançlarıyla dişiliği arasında, sıkışıp kalmış kızlar
Bu kizi tanimasam gercekten namuslu diyicem her yerde ifsasi var bol bol :)
kesinlikle sirf reklam. tesettürrün manasını kavrayamamis.
tesettür bu değil , bu sadece başında bez parçası olan bir bacımız
Kıyametin kopma dan önce alametleri vardır buda Peygamber efendimiz sav lanetlediği kadınlardan
ne alameti ne peygamberi la
Bune :D bu tesettür mü? Tesettür demen cok yanlış olmuş bu bildigimiz türbanlı
ağzına sağlık dalga geçmiş resmen a mk
Katiliyorum ☺️
tesettürlü dövmeli bol makyaj kusura bakmada bu karı hanım kızımız İslami yanlış anlamış 😑
" Hanım kızımız " tabiri biraz olmadı ya ona 😉
dikkat ettiysen " bu karı hanım kızımız " yani hem hanım kiz olmak istemiş hemde karı gibi bisey karidan kastim da peynirin sıcakta eriyeni :)
Anladım :D
estağfurullah 😇
bide bunun başka versiyon var baş örtüsü diyor bacağı örtmeye gerek yok diyor
Böyle kapalılar yüzünden cidden soğuyorum ya. Bı de sevgilisi olanlar var. Düşman başına
Adı ne bunun söyle instagram hesabını anasına avradına Kayıcam Allah ıslah etsin bunu tövbe tövbe
Nisanur Ceran yaz çıkar.
Bundan daha tesettürlüyüm be. Bumu tesettürlüymüş. Pehhh
Tesettür dikkat çekmemek içindir bunun yaptığında tesetturun t si bile yok
tanımıyorum kimseyi takip etmiyorum bu resmini paylaştığın kişide insana bile benzemiyor
Hayatımda bu kadar saçma, absürd, zeka dışı bir kız görmedim. :D Hahahah
Bu terbiyesiz kadın kim ya yuh bunlar yüzünden işte tesettür dalga konusu oluyo artık 😡😡
böyle yapanın a mk ya
Sevmem böyle şeyleri ben tesettürün içine eden şeytanlar
Yuh bu nedir ya , dövmesi eski olabilir onu karıştırma ama
sende fazla dikkat çekicisin
@sprtakus abarti makyajim yok benim ama ayrıca giyimimde boyle değil yuzume bakarak beni bunnla aynı tutamazsin
Bence eğer fake değil iseniz, makyajınız abartı.
@bilgilibayannn eyeliner ve kiprik mi abartı ruj , ayrıca gözüken de yok ne renk vs siyah beyaz ,
mesela bir tesettürlü için fazla çekicisin
@sprtakus yüz yapım bu ruj renk verir sadece oda fotoda siyah grili belli olmuyor yüz hattı boyle diye kapanmiyim mi?
kaslar, dudaklar, göz makyajı hepsi mükemmel hani :D
Ustu minare alti kerhane süsluman kizlar kizlarimiz 👍
Testtr dışında hersey var bencen resmen kapalılara hakaret tir buna trsettr demek
Troll mü la bu? Giyimi benden farksız sadece başı kapalı 😳
size ne isteyen istediği gibi giyinsin, ne batıyo yani anlamadım
Sanirimkafasindaki ortuyu sus diye ya da bir aksesuar niyetine kullanildigini falan dusunuyor
umrumda değiller öteki tarafta versinler hesabını banane abi
neyin tesettürü bu bari dini konuları alet etmesinler
kedicik olma yolunda emin adımlarla ilerliyor... inşallah.. maşşallah... amin :D :D
İlk kez gördüm. Sadece başını örtmek için örtmüş gibi.:) Tarz yapmaya çalışıyor hayırlısı :)
Bence bu kıza tesettürü karala diye para veriyorlar.. s
Kesinlikle.
Itici cıvıltılar madem bunu yapacaksın başını aç örtüyü alet etme!
tesettürü elbette reklam ya da tarz için takıyor iğrencliğin resmi
Akp modası
Her haltı yiyip kılıfını uydurmak
Olur mu öyle hemen yargılayın türbanı var asla düşündüğünüz gibi değil 😀😀😀
Tesettürlu değil bu. Tesetturun anlamını öğrenmek lazım önce. Lakin bu kadın tesettürlu değil.
Önceden kapalı olmanın bir asaleti bir güzelliği var dı. Simdi ise...
Bu nedir allah askina ya acilsin daha fazla gunaha girmesin kapalilarin adini karaliyo resmen
Tam bir sacmalik tesetturu NE saniyor bunlar moda flnmi Yazk tiplere bak gosterisci Sadece
Dini kullanan herkes bir sekılde prım yapıyor ben neden yapmamayım ki reklamın ıyısı kötüsü olmaz mantıgını benımsemiş süsliman arkadas.