Erdoğan Ceren yazın videosunu bile görürsünüz, ben izledim fakat bir kız için değer miydi be?

Doğru haber, bulunduğu ilçenin belediyesi bile yazmış.
www.ellek.bel.tr/...ceren-ailesinin-aci-kaybi.html
https://i.hizliresim.com/nEdpQN.jpg
https://i.hizliresim.com/2jdqOE.jpg
Yakın arkadaşlarından bir tanesi de cenazesine gidiyor.
sabah aradaşla izledim , fikrim yok açıkçası. bu haberin şakası trolü bile kabul edilemez , gençler zaten apachi bu haberi görenlerin duyanlarında küçücük bir bölümü aynı yolu yapabilir...
Tüylerim diken diken oldu. Az da olsa psikolojisi çökmüş bir insanın neler yapmayı düşünebiliceğini bilmeyen herkes küfür ediyor ne hakla onu da bilmiyorum ama
ben üzüldüm çocuğa yazık Allah affetsin koskoca bir hayat bir anda yok oldu Allah hepimizi korusun böyle sonlardan
İntihar ettiği kızın da facesi fake çıktı yani profil fotosındaki kız kendisi değilmiş. Tanımadığı ve sadece sosyal medyadan görüp aşık olduğu kız için canına kıydı. Yazık.. Bu ergen kızlar yüzünden bu çocuklar cahilce şeyler yapıyor.
Kız fake değil ve kızı 2014'ten beri seviyormuş
Cevap
9Cevap
Çok üzücü bir durum.. dün bu haberi görünce inanamadım.. canımız bu kadar değersiz olmamalı.. herşeyin bir çözümü var herşeyin acısı zamanla geçiyor.. yazık etti kendine
bu çocuğa hem üzüldüm hem kızdım elin sidiklisi için değmez diye düşünüyorum
yalan haberdir inşallah dua ettim ama gerçekmiş yazık ya nasıl olabilir böyle bişey hiç mi düşünmüyordu ailesini çevresini
bonzai etkisinde kalmış izleyin aptallar diyor bide.. aptal herif kendini vuracağına o kız için çok şey yapabilirdin
Allah ailesine sabır versin sadece cahillik yaptığı.. böyle aşk sevgi olmaz bazı şeyler olmuyosa olmaz zorlamanın bir mantığı yok
İzmir/Çiğli Hava Üssü'nde Uzman olan bir arkadasimin memleketinden arkadasiymis, malesef doğru.
masallah kopruyu nerden baglamissin
@Expendable gercekligini aciklamak için.
Ablası yalanladı diye bişiler çıktı ama ne kadar doğru bilmiyorum
Acilen video her yerden kaldırılmalı
Böyle ahmaklara uzulmemek lazım.
Olay doğru, videosunu falan gördüm.
Yazik olmus diyorum sadece
Rahmetli çok saçma bir iş yapmış
Nasıl sevmişse artık kıyamam ya
Yazık çok yazık
Mantıksız.
Cok yazik olmus
Yazık etmiş kendine.
Değmez kardeş