İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Tivibu mu Turkcell TV mi?
İnternet bakımından Turkcell Superonline daha iyi diye düşünüyorum. Uzun süredir kullanıyorum ve çevremde bulunan çoğu kişi de kullanıyor ve genel anlamda memnuniyet var. Tabii bu oturduğunuz yere göre bile değişebilir. Bölgende hangisinin fiber altyapısı varsa onu kullanmanı tavsiye ederim.
Turkcell TV mi Tivibu mu?
Tivibu mu Turkcell TV mi soruna gelecek olursak, çok fark olduğunu düşünmüyorum. Televizyon paketlerinden hangisini aldığın daha önemli bence. İkisinde de film, belgesel ve dizi gibi şeyler var ama hangisi ücretleri daha uygun fiyata veriliyorsa onun tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
adsl internet altyapısı her yerde türk telekomun. hangisini tercih edersen et, aynı altyapıdan hizmet alacaksın. ben de farklı firmalardan internet kullandım, müşteri hizmetleri açısından aynı sayılır, gerekli desteği veriyorlar. fiber internette ise altyapı farklı firmaların olabiliyor.
Acayip hata veriyor sistem. Donmalar, kumandayı geç algılaması felan. Üstüne bide iptal etmek istedik 800 lira istediler. Bide deneme suresindeyiz böyle bir hakları olduğunu sanmıyorum.
2 yıldır s. o kullanıyorum. fatura sabit herhangi bir çakallık yapmadılar. kurulum tertemizdi. televizyonu da orta derecede iyi ara sıra takılma oluyor çok büyük can sıkacak boyutta değil. babamın evinde ttnet kurulu televizyonu illetti. neti de bence iyi oyun indirmedir filmdir rahatlıkla izliyorum. sitenin altyapısı s. o olduğundanmı kaynaklanıyor bu kalite bilemicem. 65tl veriyorum
Burda herkes birini sever birini kötüler, TTNet git bulunduğun mahalle de alt yapıyı sorgula, eğer varsa TTNet tercih et. Zaten diğer internet şirketleri de TTNet altyapısını kullanıyor.
En İyi Cevaplar