Tivibu mu Digitürk mü D Smart mı yoksa Teledünya mı hangi dijital yayın platformunu kullanıyorsunuz ya da kullanmak istersiniz?en iyi dijital yayın platformu
Dsmart
Digiturk
Teledünya
Tivibu
Uydu normal anten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dsmart mı Digitürk mü Tivibu mu yoksa Teledünya mı?
Seçimi bence bütçene göre yapmalısın. Dizi, film ve spor kanallarını açtırıyorsan bence seçimin kesinlikle Digitürk olmalı. Şampiyonlar Ligi, Spor Toto Süper Ligi gibi ülkemizde en çok izlenen maçların yayın hakları Digitürk’te. Digitürk’ü Bein Media Group aldıktan sonra çok çok daha kaliteli hale geldi bence aralarından en iyisi bu.
digitürk mü dsmart mı tivibu mu
Tivibu mu D-Smart mı?
Digitürk fiyat olarak bu iki yayın platformuna göre biraz daha pahalı. Digitürk’ü almak istemezsen D-Smart mı Tivibu mu ikileminde kalmış olacaksın. İkisi arasından kaliteli olan bence D-Smart daha zengin içeriği sahip diye biliyorum ama Tivibu da oldukça iyi ve fiyat olarak uygun. Benim için fiyat önemli dersen Tivibu, içerik önemli dersen D-Smart tercih ederim.
Digiturk hele HDTV ve HD üyeliğiniz varsa tadına doyamazsınız. Ben daha çok spor karşılaşmalarını izlerim ailem ise sinema ve belgesel kanallarını izler. Tek eksiği hala müzik kanalları açısından zayıf. Sanırım yıl başında ona el atacaklar tabi fiyatlarada :)
İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı.
DSmart HD var biz de. Gayet memnunuz. Bir suru film ve dizi kanalı var. Spor kanallarini saymiyorum bile. Ve HD oldugu icin cidden goruntu kalitesi mukemmel.
0
1 Yorumla
Gizli Soran
hımm benimde aklımda açıkcası dsmart ile tivibu var ama dsmart söylediğiklerine göre daha ağır basıyor
Dsmart en güzeli birsürü kanal var artı internetle beraber sınırsız ayda 60 tl di lig tv maçdan baska bırsey yok bence onunda cozumu var kablo netmı gıbısınden şeyler varki yakında maçlar trt yayınlayacak altyapıyı oluşturuyorlar
Diğerlerini bilmiyorum ama Digiturk servis kalitesi son zamanlarda rezalet. 3 Mart’tan beri kutu çalışmıyor. En az 10 kere çağrı merkezleri ve bayilerini aradık. Sürekli kendi kendilerine gelecekleri tarihi öteleyip bilgi bile vermiyorlar. 500 TL/ ay civarı ödeyen, full paket kullanan, yan oda vs ne varsa olan 20 yıllık müşteriye bunu yapıyorlarsa, başka bir şey söylemeye gerek yok. Taahhüt bittiği gün değiştiriyoruz.
Tivibuyla tanışmadan önce Digiturk en iyisiydi. Şu ana Tivibu'dan çok daha memnunum ve Tivibu kullanıcısıyım. Uydumuz da var aynı zamanda ama saçma salak bir çok kanal içerdiği için Tivibu rahat :)
hiç birisi bende daha öncesnde bu sektörde çalıştığım için uzayda da olsanız gelip sistem kurulur sözleşme yapılır ama kapatmak istediğinizde telefona bile cevap vermezler
Hepsi var dmsart üyeliğim var full paket normal smart Tv uydulu kalanları ip TV full paketim yıllık üyeliğim paketim var hepsini sececektim öyle bir sık yok 😂
ben 2 yil boyunca surekli kavga ettim. bir yilda 3 kere cihaz bozuldu. tv izliyosun hoop servis yukleniyo diye goruntu cikiyo. servisr paralar uydu alicisi surekli bozuluyo 10 lira degisim ucreti. kurtuldum sonunda bitti sozlesmem
illa belgesel seyretmek istiyorum. yok mu başka careler yaaa. tivibu guzeldi kendi kanallari haricinde diger turksat yayinlarida vardi. ama serviscinin aptalligi yuzunden habire masraf ettirdi. lnb bozuk dedi aldim. servis cagirdim ugrasti ugrasti anten kucuk dedi. gittim anten aldim simdi anten kurulum ucreti istiyo cildirdim. bir baglattircam diye dunya masraf ettim
En İyi Cevaplar