Yeni yılın ilk günü wifi yok, televizyon yok, mobil veri desen çeksem mi çekmesem mi diye düşünüyor turkcellden genel olarak bıktım gerçekten iş yerim iosb'de orada da çekmiyor hangi hatta taşısam numaramı

Yeni yılın ilk günü wifi yok, televizyon yok, mobil veri desen çeksem mi çekmesem mi diye düşünüyor turkcellden genel olarak bıktım gerçekten iş yerim iosb'de orada da çekmiyor hangi hatta taşısam numaramı
TurkNet, Türkiye'deki en iyi ISP.
Aklımda olsun teşekkür ederim
Fazlasında gözüm yok kopmadan donmadan çeksin bana yeter
O senin nerede oturduğuna bağlı olarak değişebiliyor. TurkNet'in sitesinde sorgulama diye bir bölüm var, adresini giriyorsun ve sana ne kadar hızda internet alabileceğini söylüyor. Üstelik her hız için farklı fiyat ödemiyorsun, sadece tek fiyat var. Şu an başka servis sağlayıcısı ile sözleşmen varsa cayma bedelini de ödüyorlar.
Hemen bakayım çok sağ ol 🪻
Cevap
7Cevap
Turkcell en iyisi şimdilik
En iyisi bu ise dumanla haberleşme sağlıyor diğer şebekeler demektir
Superonline kullanıyorum. Hakkımı haram ediyorum onlara
Yaşadığın yerin altyapısı ile ilgili olabilir. Ben sıkıntı yaşamadım kolay kolay
İstanbul'da da hâlâ alt yapı sorunu yaşamak da benim talihsizliğim olsa gerek
Hadi ya bende İstanbul da senin ki harbi talihsizlikmiş il olmadı ilçe değiştir belki o fayda eder 😅
Yerinden kımıldamak ne mümkün asla bu kira fiyatına başını sokacak bir ev bulamazsın ki
Çok şükür kötü günleri atlattık daha kötü günler bizi bekliyor gibi hissediyorum yeni yılda
Aynen aynen öyle olacak kesinlikle zaten güneş patlaması diye bahane edip ne internet bırakacaklar ne de elektrik büyük sıfırlamaya doğru gidiyoruz
Çok etkiliyor bakmayın güneş patlamaları bu seferki biraz daha güçlü ama bizim sıfırlama güneşten değil de enflasyondan olacak gibi geliyor bana...
Ortaya karışık hangi ülkenin payına ne düşerse
Hepsi sorunlu, milletin sabrını sınıyorlar
Gerçekten ya
Bölgede ne tur alt yapi var acaba ona bakmak lazim bide konusmayali ne yapiyorsun
O konu çözüldü evden ayrıldım zaten ilgilenmiyorum
Biliyorum maksat o değil zaten
Anladım
Nasilsin ne yapıyorsun
Teşekkür ederim iyiyim
İyi olmana sevindim direk bana yazabilir misin
Yokaun
maalesef
Nedenmis o acaba
Bir nedeni yok teşekkür ederim
O zaman sebep yoksa yaz iste bu arada günaydın
Size de hayırlı sabahlar
Ne yapıyorsun erkencisin
Yatıyorum
Böyle soğuk mu yapacaksin yani
Soğuk derken?
Anladın işte kendi kendime konusurmus gibi davranıyorsun bana
Neredesin uyudun mu
Çok muhabbet canlısı değilim
Onu anladım da neden kendini kapatmaya çalışıyorsun biraz rahat olmsyi denesene
Hayat benim değil mi? Kime ne kendimi kapatmamdan rahat davranıp davranmamamdan neyi denemek isteyeceğimi ben çok iyi bilirim zaten 36 yaşındayım
Bende 35 yadindayim iyi biliyorsan madem birak da konuşalım konusmamiza engel olan durumun var mi
Evet sizinle konuşacak bir şeyim yok
Neden yokmus acaba beni tanımıyorsun daha
Araştırıp fiber net hangisi çekiyorsa onu kullanın
hepsi aynı kanka
Pufff 😑
Tv yok wifi yok son izin günüm ya
İstanbul ama son günümü dinlenip tembellik yapmaya ev de geçirmeye ayırmıştım
Evet öyleymiş ama kaçırdım akşam oldu
Yarın çalışmaya devam
Serbest meslek oluyor sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar