Yeni telefon almam gerek kaç zamandır Sony Xperia X Performance'ı bekliyorum aylardır çıkmadı bir türlü. Bugün Huawei'ye baktım hoşuma gitti. Fakat grafik performansı sıkıntılı gibi.. Sizce hangisini almalıyım?
Sony Xperia X Performance Teknik Özellikleri
Boyut: 144.8 x 71.1 x 7.6 mm, 164 gram
Ekran: 5.0 inç (1920 x 1080)
İşlemci: 2.2 GHz hızında çalışan Snapdragon 820
Grafik birimi: Adreno 530
Ram: 3 GB
Kamera: 23 Megapiksel f/2.0 değerinde arka, 13 Megapiksel ön kamera
Batarya: 2.700 mAh
Depolama: 32 GB (microSD kart ile 200 GB’a kadar artırılabilir)
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac,
İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow
Huawei P9 Teknik Özellikleri
Boyut: 145mm x 70.90mm x 6.95mm
İşlemci: 2.5 GHz hızında çalışan HiSilicon Kirin 955
Kamera: 12 Megapiksel çözünürlüğünde çift arka, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera
Batarya: 3.000 mAh
İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow
Depolama: 32 / 64 GB (microSD kart ile 128 GB’a kadar artırılabilir)
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type-C
Huawei P9 işlemcisi Samsung ve Apple gibi firmalardan sonra kendi işlemcisini akıllı telefonlarında aktif olarak kullanmaya başlayan Huawei, P9 modeline HiSilicon Kirin 955 yongaseti ve Mali-T880 MP4 grafik birimi ile güç veriyor.
Daha geçen gün X Performance'yi Medıamrkt'da görüp inceledim. Nerdeyse z5 ile aynı. Hatta ekran ve batarya boyutu biraz küçülmüş.
Ben z5 kullanıyorum, ve memnunum.
Sen Huawei ile X Performance arasında kaldığın için X Performance derim.
Yıllardır Sony kullanıyorum. Önce Z1 Sonra Z3 plus Şimdi de Z5
Sony ile Huawei kıyaslanamaz bile. Özellikler kağıt üstünde yakın görünse de Sony'den şaşmam.
Androidtelefonda Sony ve HTC dışında başka bir markaya güvenemem. Diğerleri güncelleme ve yazılım desteğini kısa sürede kesiyor veya çok geç dağıtıyor.
Ayrıca SONY Mobile Turkiye, sattığı malın arkasında duruyor. Müşteriyi memnun ediyor.
Neyi bekliyorsun arkadaşım. Sana snapdragon 820 olsa ne olmasa ne. Telefonla yapacakların sadece sosyal ağlar ve oyun. Piyasada o kadar sony marka telefonlar var al kullan birini
Aynen öyle bende sony ciyim bana samsung apple Huawei desinler benim tercihim iphone x samsung not 9 olur Şu an elimde xz premium iphone 6 samsung S7 edge var üç markanın tadını çıkarıyorum ucude şahane... Huawei xaiomi oppo bunlar şişirme cihazlar apple sony samsung en azından bilinen markalar bu diğerleri ne olduğu belli değil daha
En İyi Cevaplar