Huawei p40 lite mı samsung a51 mi?

Google servislerinin olmaması sorun değilse ( bence alternatifler varken sorun olmaz) kesinlikle p40 lite. Zaten bu 2 telefon aynı segmentin telefonları değil. Gerek huawei markası/desteği gerek kamera performansı kesinliklr p40lite.
Cevap
9Cevap
Kamera özellikleri olarak p40 daha iyi fakat batarya işlemci kalite çözünürlük özellikleri bir telefonun iyi olması için nerede ise yeterli sebepler kamera farkı çok yok zaten çoğu şeyde a51 inde kesinlikle a51 derim
Huawei in kamerasi samsungden hep daha iyidir. Ve samsungde nerdeyse ne var ise huawei de de var. Apple dan sonra en iyi telefon markasi bence huawei !
model olarak değil ama marka olarak huawei daha makul geliyor.
Modeli inceleyip yazabilir misin peki😂 çok mu sey istiyorum :/
Peki ;(
Ben samsung a51 kullanıyorum ve gayet memnunum bence a51 alabilirsin. Ama yine de bu senin kararın
78 yasinda a51 i napiyon teyzecim smcmmdmff
A51 kullandım. Güzel telefon. Şarjı uzun süre dayanır. Sesi ve kamerası huaweiye göre daha kaliteli. Yani samsung a51 tavsiyem
Samsung a51, dünyada en çok satılan telefon imiş...
Google önemliyse Samsung, değilse Huawei
Hallederim diye dusunuyorum google ın olmayisini, ama telefon biraz kalın geldi, kılıf takınca daha da mı kalın olur
Bence o kadar da önemli değil boyutları
Peki hangisinin kamerası daha iyi
Huawei den şaşmayın. Samsung kaliteyi düşürdü.
Samsung a51 huawei google desteği yok kendi app programı ile yükleme yaparsin
iphone 11 pro
Para yok abi djfjjdjf
kredi çek
Huawei kamera çok iyi GB yüksek alınır
Tabikide P40 Lite
Huaweı alamazsınkı
Niye
Huaweı 1 yıldır telefonlarında goole youtube vb herseye gırısı yasak 1 yıl once aldıysan sorun yok ondan sonrası tumunde gırısler yasak
Realme 6 pro al 8 ram 128 arka ön cam plastik değil kameralar süper video izle kırmızı arka simsek ikon baya şık tel mavi bende
Samsung A51
İphoneden şaşma
p40 sanırım
Samsung bence
Xiomi sonuna kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Samsung A51 ile P40 Lite bence denk değil. A51 bir alt segmentte kalıyor gibi.
Telefonların bileşenlerine de tek tek baktığımda P40 Lite ağır basıyor ancak P40 Lite'ta (Google değil) Google servisleri yok. Bu da bazı kullanıcılar için sorun olabilir.
Eğer araştırma, öğrenme gibi konularda kendine güveniyorsan P40 Lite almanı öneririm. Güvenmiyorsan A51 yerine başka bir cihaza yönelebilirsin.
Teşekkür ederim p40 lite a karar verdim umarim memnun kalirim
Telefonu aldınız mı