Hangisi neden daha iyi?
Samsung galaxy A52
Huawei P40 Lite
İkisi de kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Huawei EMUI 10 arayüzünü kullanıyor, Android 10 kullanıyor ama Google servisleri Huawei'ye diplomatik olarak durdurulmuştur, HarmonoyOS adında yeni bir mobil işletim sistemi geliştirdi ama bu telefonun bu güncellemesi henüzyok, kendi Huawei AppGallery servislerini kullanıyor o yüzden, bu konu netlik kazanmadan Huawei almanı önermem, tabi ki tercih senin.

Galaxy A52 Snapdragon 720 çipsetini kullanıyor, Huawei'nin kendi ürettiği Kirin 810 cipsetiyle denk diyebileceğim, ama Adreno 618, Huawei kirin cipsetinin içindeki, Mali-G52'den biraz daha düşük hz de grafik işlemci, mobil oyun sorun değilse, ikisi de performans olarak birbirlerine çok üstünlüğü yok.

İşletim sistemi olarak A52'nin Android 11 güncellemesi aldığı için, daha stabil ve daha fonksiyonlu kullanım yolları olduğu için ve One UI 3.1 Samsung arayüz güncellemesiyle daha önde, zaten Huawei'nin Googleservis dışı kalmasıda eklenince, A52 daha stabil bir telefon. Sensör olarak ve batarya olarak gene A52 önde diyebilirim. Gerisi senin tercihin, Kolay gelsin.
teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Benim A50'm var 2019 sonundan beri kullanıyorum gayet akıcı bir telefon
A52 iki kat yenisi bence A52 al
A52 ama alternatifin varsa onu da gözden geçirebiliriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?