Teknosa'da cep telefonu alacağım, taksit yapılıyor mu kredi kartına? Turuncu kartım var.
Yapmıyorsa taksit yapan yerler söyler misiniz? Bursadayım.
Yapmıyorsa taksit yapan yerler söyler misiniz? Bursadayım.
Alacagin telefonun modelini arastir netten bak hangisine daha uygun. Vatan da mi media daki kesin arastir ama
Lg h525 ya da Samsung e5 ya da j5 arasında kaldım.
İste netten bak. Bu hata benim 250 TL fala vermeme sebep oldu
peki kent meydanında samsung mağazası varya ordan alsam taksit yapıyolarmı
Aaa bursadami oturuyorsunuz kiz sen :) valla kredi Martina yapiyir çoğu yer. Ama kent meydanında cihazlar pahali ama yaparlar. Dediğim gibi kentten de alacaksan. Telefondan gir arastir o modelin fiyarlarini diğer büyük magazalarda
araştırıyorum aydınlanamadım. tek çekim diyor olmaz ki veremem tek çekim
5 aylik falan iste. Kredi karti kullanmiyorum aslında pek anlamam ama yapiyirlar.
en iyisi turkcellden almak
Hayir be. Asıl kazikci onlar :) sakin he. Bir orta yol bulunur illaki. Olmadi 1 ay sonra alirsin ne oluvak sanki
1 buçuk senedir bekliyorum haberin var mı
Yok şimdi oldu:)) kaç paralij ortalama birşey alacaksin ki
600 700
2 el mi alicaksin o paraya:) general mobiller falan var 0 olanlar o fiyata. HTC var
herkes sizin gibi maddi durumu iyi değil
Benim maddi durumum iyi olduğunu nerden cikardin. Fakirlikten ilk on bin i zorlarim Türkiye de:)
Yasak diye biliyorum tekneloji mağazaları taksit yapamıyor.
Turkcell bayi yapıyormu peki.
Ne kadar yansır? 50 TL falan?
peki bursa kent meydanında samsungun mağazası var ordan alırsak taksit yapabilirmi
Yapmıyor. Turk telekom vodofone turkcell bayileri yapar
Turkcell bayi'den alsam orda telefon çeşitleri bulunuyor mu? Lenovo samsung gibi.
Internetten bak
Cevap
2Cevap
Banka kredi sistemi var tc numaranı oradaki şifre ile gönderiyorsun36 aya kadar taksit var
Hayır, kredi kartın varsa karta taksit oluyor
Kredi kartım var yapıkredi
Taksit yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar