ben telefon alıcaktım okul açılınca telefon 5000 tl yaziyor ama satış noktalarına göre değişebilir gibi bişey yaziyordu heralde 300-400 falan artar en fazla 12 ay taksitle alıcaktıkta şöyle bir habere denk geldim
'Yenilenmiş cep telefonunun kredi kartı ile alımında taksitlendirme, 5 bin TL ve altında olan cep telefonları için 12 ay, 5 bin TL üzerindeki cep telefonları için 6 ay olarak uygulanacak.'
bu doğrumu doğruysa biz 6 ay taksitlemi alıcaz telefonu yoksa 12 ay taksit yaparlarmı türk telekomdan alıcaz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Taksitle telefon almanı önermem çok aşırı ihtiyacın yoksa. Kötü telefonları kazık fiyatlara almış olursun.
valla telefon güzel türk telekomdan alıcam söylediğim herkes güzel dedi ben zaten kamerası için alıyorum alırsam bi 5-6 yıl rahat kullanırım ben
ve ayrıca aşırı ihtiyacım var
Tamam
tamamdır teşekkürler yorumun için
Rica ederim
Yenilenmiş telefon mu alacaksınız?
Xiaomi Redmi Note 10s 128GB ismi hocam
Bu telefon yenilenmiş, yani ikinci el sayılabilecek cihazlardansa, o habere göre 5000 lira dahil ve altı 12 taksitmiş. Telefon sıfırsa, farklı taksit kuralları geçerlidir.
hocam direk gidip mağazadan almayı düşünüyoruzda türk telekomun
bişey filan olur mu taksitte acaba arkadaşlar çok güzel telefon demişlerdi benim arkadaştada vardı kamerası aşırı hoşuam gitmişti ram ve hafızasıda iyiydi
Olmaz. Niye olsun. Aylık düzenli ödendiği sürece tabi.
yok hocam ben o haber için dedim telefon türk telekomun sitesinde 4999 yaziyor mağazada fiyat artarmı peki 1 ay sonra falan
Onu bilemem.
tamamdır hocam sağolun yorum yaptığınız için
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!