Hoca bu soruyu final sorusu olacak soracak, anlamını bulamadım ve her yerde farklı sonuç gösteriyor. Excel'de #### hatası neden olur? Bize verilen şıklar şu şekilde;
a) Hücre Küçük
b) Formül Hatası
c) İşlev Hatası
d) Hücre seçilmiş
e) Hepsi
Hoca bu soruyu final sorusu olacak soracak, anlamını bulamadım ve her yerde farklı sonuç gösteriyor. Excel'de #### hatası neden olur? Bize verilen şıklar şu şekilde;
a) Hücre Küçük
b) Formül Hatası
c) İşlev Hatası
d) Hücre seçilmiş
e) Hepsi
Microsoft Excel, sütunun hücre içeriklerinin (genellikle sayısal veriler) tamamını yeterince gösteremeyecek kadar geniş olmadığı durumlarda hücrelerde ##### ifadesini gösterebilir. Tarih ve saat gibi negatif değerleri döndüren formüller de ##### ifadesini gösterebilir.
Bir sütunu hücre içeriklerini tam olarak gösterecek şekilde genişletmek için sütun başlığının sağ kenarını çift tıklatın veya istediğiniz genişliği elde edene dek sütun başlığını sürükleyin. Bu şekilde hata düzelecektir.
Cahilliğim yüzüme vurdu geçti. Çok sukur bilen birileri var cevapladı. Sevindim ben stres oldum soruyu okuduğumda
Hücre küçük oluncaydı galiba. Hatta tek bir # çıkmıyodu.
Formul hatasında hata diye birşey yaziyor ünlemli. Türkçesini tam olarak bilmiyorum.
A)
Formul hatası ya nasıl değil?
= işaretinden sonra # koyduğunda uyarı olarak Formül Hatası uyarısı veriyor zaten
Cevap
6Cevap
Formül hatasıdır..
Gözden geçir demek..
Hücre seçilmiştir olması lazım
Formul hatasidir. Bilgisayar okuyorum
Tek # mi yoksa #### mi?
Eğer #### olsaydı bilgiler hücreye sığmamıştır olurdu ama # olduğundan formül hatası demek oluyor. Nasıl yanlış anlamadım
O hocanın ellerinden öpüyorum :)) Rica ederim yardımcı olamadım ama
okumayın mitoz bölündüm
Bildigim kadariyla formul hatasi
Hücreler feveran.
b) formul hatası
biraz araştırdım istersen 7. soruya cevaba bak
https://ofisdata.com/excel-sinav-sorulari
Hücre patlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?