Arkadaşlar Excel de Böyle Bir Hata Veriyor Acil Kurtarmam Lazım Belge Oldukça Öneme Sahip Her Yolu Denedim Yardım Eder Misiniz? Sabahtan Beri Uğraştırıyor Beni
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar Excel de Böyle Bir Hata Veriyor Acil Kurtarmam Lazım Belge Oldukça Öneme Sahip Her Yolu Denedim Yardım Eder Misiniz? Sabahtan Beri Uğraştırıyor Beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bahsi geçen excell dosyası bozulmuş ya da senin kullandığın excell sürümü o dosyayı desteklemiyor
Önceleri kullanıyordum bi elektrik gitti geldi böyle oldu
dosya zarar görmüş o zaman maalesef Yazacağım yolu deneyerek kurtarmayı dene istersen
Yeni bir excell aç- Dosya - aç - bozuk excell dosyasını seç (işaretle) - Aç yazısının yanındaki oka tıklayarak aç ve onar seç - olabildiğince... Onar yazsını seç
Bu yöntemle tamamen bozulmadı ise kurtarabilirsin
Ek olarak işyerindeki yetkiliye durumu belirt bakın elektrik kesintisinden dolayı zarar görüyoruz gibilerinden bu tür muhasebe işlemlerinin yapıldığı bilgisayara zahmet edip bir tane ups güç kaynağı alsınlar ki elektrik kesintisinde kapanıp böyle sıkıntılar yaşamayın
İlk baştaki dediğiniz yöntemi denedim fakat bir sonuç elde edemedim maalesef 😔
veri kurtar seçeneğini denediniz mi peki?
Nereden yapacağım onu
onarma olayını çok az kişi bilir uzun süre excell kullanmasına rağmen. Onarmayı biliyorsunuz diye veri kurtarmayıda biliyorsunuzdur diye tahmin etmiştim :( biraz karışık bir işlem ve formülleme gerektiyor maalesef. microsoftun istesinden veri kurtarma bilgilerinin olduğu sayfayı veriyorum ona bakarak deneyin isterseniz ama kesinlikle dosyanın kopyasını almayı unutmayın
support.microsoft.com/.../bozuk-bir-çalışma-kitabını-onarma-7abfc44d-e9bf-4896-8899-bd10ef4d61ab
Yapamazsanız dm yolu iletişime geçin yardımcı olmaya çalışırım
Deneyelim Bakalım :(
deneyin bakalım. Dediğim gibi yapamazsanız iletişim kurun yardımcı olmaya çalışırım
Sen nasıl konyalısin ya
Niye ne varmış
Ne bilim isjizziziziud
Hangi ilçede oturuyorsun
Konya sınırları içinde bir yer
Hangi ilçe diyorum konyalı olduğunu belli etmene gerek yok
Açık adreste vereyim mi sonrasında 😂😂
Lan adres değil sadece semti merak ettim
program bozulmuş
Onardım Olmadı :(
yeniden yapmalısın
Olmuyor :(