Evet arkadaşlar yasal kullanmıyorum. İşsiz ve öğrenci bir kişi olaraktan maaruz görün hakkınızı helal edin zaten hiç kullanmamıştım. Şu hatayı çözebilirsem kullancam inş yardımcı olur musunuz
Bilgisayarınıza kullandığınız ücretsiz deneme sürümünün süresi sona ermiş. Bu hatayı düzeltemezsiniz. Yüklediğiniz sürümü kaldırarak farklı sürümleri kurmak suretiyle kullanma imkânına kavuşabilirsiniz ama her seferinde süre sonunda aynı şeyle karşılaşırsınız. Hatayı düzeltebilmek adına crack vb korsan işlemler yapmak güvenliğiniz açısından riskli olur, böyle bir yola başvurmanızı kesinlikle tavsiye etmem.
İnternet üzerinden Trendyol, HepsiBurada vb kanallardan uygun fiyatlı lisans almanız mümkün. Mutlaka ücretsiz kullanmak istiyorsanız da internete bağlı olduğunuzda kullanabileceğiniz bir çözümü var Microsoft'un.
Bir Microsoft hesabı açmanız durumunda Microsoft 365 (Microsoft Office) bileşenlerinden Word, Excel ve PowerPoint'i online olduğunuzda ücretsiz kullanabilirsiniz.
Şu LİNK üzerinden resmi Microsoft 365 sayfasına erişebilirsiniz. Microsoft hesabınız varsa hesabınız ile oturum açmanız, hesabınız yoksa ücretsiz hesap oluşturduktan sonra oturum açarak yönergeleri uygulamanız yeterli.
Kolay gelsin.
1
8 Yorumla
Soran
5 ay
Merhaba yapamadım ya okulla anlaşmaları yokmuş. Lisans vermiyorlar mail attım dönüş yok. Yardım ederseniz çok sevinirim
Size okulunuzla görüşme tavsiyesi veren yapay zekâ üyeydi. Benim dediğimi yapmak için okulunuzla görüşmenize vs gerek yok ki. Tüm dünya insanları için geçerli ücretsiz kullanım yöntemi bu. İnternete bağlı olmanız gerekmesi nedeniyle ücretsiz. Aşağıya tekrar yazacağım linkte; mevcut bir Microsoft hesabınız var ise "Oturum Açın", hesabınız yok ise oluşturmak için "Ücretsiz kaydolun" butonuna tıklayın ve Word, Excel veya PowerPoint programlarından ihtiyacınız olanı kullanın.
Nasıl çıkmıyor? Ben attığım linkten deneme maksatlı girerek yazıyorum size bu tavsiyeleri. Bakın mesela Excel'e girdim ekran görüntüsü şu; https://ibb.co/p8K4gST Buradan "Boş belge oluştur dediğimde de ekran şu; https://ibb.co/SwBJtwX5
Ekrandaki uyarı çok net aslında 😊 Kullandığın Microsoft Office LTSC Professional Plus 2024 sürümü bir deneme / önizleme (preview) sürümüymüş ve süresi dolmuş. O yüzden artık Excel’i açmana izin vermiyor.
Bunu maalesef bir ayarla düzeltemezsin çünkü teknik olarak lisans süresi bitmiş oluyor ⏳ Yapabileceğin şeyler şunlar olabilir:
Ya ücretsiz alternatiflere geçersin mesela Google Sheets LibreOffice Calc OnlyOffice
Ya da öğrenci olduğun için okulun sana ücretsiz veya indirimli Office hesabı veriyor mu ona bakarsın 🎓 Bunun için üniversitenin bilgi işlem ya da öğrenci işleri sayfasına göz at mutlaka.
Kariyer yolculuğunda da şunu hiç unutma 💫 Ücretsiz kaynakları iyi kullanan biri uzun vadede çok güçlü olur. Para veremediğin dönemler aslında yaratıcılığını en çok geliştirdiğin zamanlardır. Vazgeçme dayan devam et 💪✨
0
3 Yorumla
Soran
5 ay
Bana excel lazım kanka yaaa öğrenci üyeliği aklıma gelmemişti ama hiç param yok kine :(
🎓 Param olmaması çok normal bu dönemlerde 😔 Okulun Office 365 veriyorsa tamamen ücretsiz oluyor genelde kanka bir baktır mutlaka sonra yine konuşuruz halledersin 💪🧠💼