Arkadaşlar erkek arkadasımın hattının dokümanını çıkarttırmak istiyorum sanırım içerikleri tam ogrenemem kime ne yazmış veya ses kaydı gibi ama en azından numaralara ulassam bana az da olsa yetebilir vodafone self servis haricinde başka ne sekilde kolayca dokümanı çıkarttırabilir? He bu arada hattı benim üstüme almıştık. Yani hattının sahibi benim.. bir ara müşteri hizmetlerini aramıştım ptt kargoyla gelicekti ama gelmedi bir daha da aramadım. Vodafone faturalı hat dökümanı nasıl çıkarılır?Vodafone faturalı hat dökümanı
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Vodafone faturalı hat dökümanı nasıl çıkarılır?
Vodafone faturalı hat dökümanı çıkarmanın üç yolu var. Müşteri hizmetlerini arayarak Vodafone faturalı hat dökümünü çıkarabilirsin, Vodafone web sitesinden veya uygulamasından hat dökümanı çıkabilirsin ya da yetkili bayiden Vodafone faturalı hat dökümanı öğrenme işlemini gerçekleştirebilirsin. Bunları yaparak son 6 aylık hat dökümünanı görebilirsin.
faturalı hat dökümanı vodafone
Müşteri hizmetlerini arayarak hat dökümanı çıkarma
542 ya da 0542 542 00 00 numaralarından Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak e posta yoluyla faturalı hat dökümünü çıkarabilirsin.
Vodafone Yanımda ile hat dökümü çıkarma
Vodafone Yanımda uygulamasını telefona indirip veya web sitesine müşteri bilgilerinle giriş yaptıktan sonra “Tarifelerim ve kullanımlarım” bölümüne girip oradan “Faturalarım” kısmına girmen gerekiyor. Ardından “Fatura detayı” butonuna bastığında bir telefonuna bir doğrulama kodu gelir. Doğrulama kodunu girdikten sonra hat dökümanına ulaşabilirsin.
Vodafone bayilerinden hat dökümü çıkarma
Sana en yakın Vodafone bayisine kimliğin ile gittiğinde faturalı hat dökümanını çıkarabilirsin. Bu işlemde sadece kendine ait dökümanı çıkarabilirsin. Bir başkası senin adına ya da sen bir başkasının adına işlem yapamazsın.
En İyi Cevaplar