lamer değil hacker :D
detayy çık kısaymışşşş. detayı uzatacak yerlerim ağrıyorrr...
detayy çık kısaymışşşş. detayı uzatacak yerlerim ağrıyorrr...
Olabilirsiniz tabiki fakat bunun ilk başda internet ortamında sizi sinirlendirecek damarınıza basacak bir kullanıcı ((kobay) bulmak gerekiyor :D O sizi yeterince sinirlendirip sizi ona karşı kin besleyecek seviyeye getirmeyi başarırsa siz o gazla ilk önce lamer olma yoluna girersiniz 😂 Lamer'lik teknik alt yapı gerektirmez sağdan soldan bulduğu buluşturduğu veriler ile bişiler yapmaya karşıdaki kişiye zarar vermeye çalışır. Bu zahmetli bir süreçtir ve bu uğurda telef olmuş isimsiz bir çok lamer adayı bulunmakda 😂😂 Şayet şanslı iseniz edindiğiniz bilgiler doğrultusunda karşıdaki kişiye zarar verebilirseniz işte bu noktadan sonra olayın mantığını araştırmaya başlar bilgi edinmeye çalışırsınız. İşte "Hacer" < olmanın başlangıcı bu serüven ile start almış olur :D
Çok güzel yorumlamışsınız :)
Kolay kolay sinirlenmediğim için beni o kadar gaza getirecek bir durum yaşayacağımı sanmıyorum. Bana başka bir tetikleyici lazım :) O şevki yakaladığım gün white hacker olma yolunda ilk adımı atacağım. Şaka bir yana CEH (Certified Ethical Hacker) eğitimini çok istiyorum ama bulunduğum yerde yok :/
hımm istekli olupda imkanlardan dolayı bu eğitimi alamıyor olmanız ne kadar üzücü bir durum. İnşallah zaman ve mekan açısından uygun bir çıkış yolu bulup istediğiniz eğitimi alabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde olmasa bile yakınınızdaki başka bir şehirde olabilr dicem ama Antep büyük şehir antepde yoksa size yakın nerde olur bilemedim şimdi.
3 altyapısı var hacker olmanın
1- Merak
2- Araştırma
3- Bolca vakit
Ha bide inat var ama o çoğu kişide yoktur :)
6 ay - 1 yıl gibi süre çalışır isen basit seviyede olabilirsin.
Cevap
1Cevap
Birilerinin dikkatini çekmelisin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar