Merhabalar,
Masaüstü oyun bilgisayarı için en uygun marka hangisidir?
Masaüstü oyun bilgisayarı için en uygun marka hangisidir?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Masaüstünde kesinlikle hazır alınmamasını öneririm ben. İşini bilen bir bilgisayarcıya toplatma taraftarıyım, artık büyük mağazalar bile topluyorlar gerçi. Toplama kasa en iyisidir.
Marka olarak en iyi hangisi peki?
İllaki hazır alınacaksa Msi gider gibi; pek fazla ürünlerini bilmem ama Asus imzalı olduğun Rog'da alınabilir.
Bende MSI düşünmekteyim
MAC hakkında ne düşünüyorsun acaba?
Mac ve oyunu yan yana düşünemiyorum ben. Onlar gidip telefon veya havalı iş bilgisayarları üretsinler.
bilgisayarda hiçbi zaman en iyi marka diye bişey olmaz ornek veriyim mesela hp fabrikada bileşenleri toplar yani soyle diyim kasanın içini açtıgın zaman zaten herşeyi anlarsın dvd aygıtı samsung anakart gıbabyt hard disk hithachi ramlar kingston gibi yani bilgisayarın hiçbi zaman markasına bakma donanıma bak sen gidipte bu marka güzelmis diye dandik bişey alırsan oyun oynayamassın şunlara dikkat et en az 4 gb ram 256 bit dicretx 11 destekleyen minimum 1 gb kapasiteli bir ekran kartı işlemci i5 den düşük olmasın hard diskinde ssd olsun ben hiçbi zaman marka tavsiye etmiyorum masaüstünde toplama olsun monitor için marka tavsiyesi istersen samsung LS22B150 modelini kullanıyorum yaklasık 4 yıl oldu hiçbi sıkıntı yok ve kaliteli bir ürün tavsiye ederim mause klavye markanı logitech tercih et kulaklık markan snopy veya yine logitech olsun ama hepsi oyun bileşenleri olsun bir sorun olursa yazarsan yardımcı olurum
MSI MASAUSTU nasıl sizce? 8 Bin
Monitör olarak ta MSI 8BIN KUSUR
Toplamda 16 Bin?
MSI kaliteli bir markadır ozellıkle anakartları 8bine kotü bir sistem düşünemiyorum monitor abartı olmus bütcen varsa tabiki sıkıntı deyil eğer yoksa monitorden 2 bin kısıp maus klavye ve kulaklığa harca iyi bir oyun deneyimi için en onemli bileşenlerdir bu arada kasanın linkini atarsan daha iyi yorum yapabılırım
Peki mesaj atıyorum
Kapalı
masa üstü için parça bileşenleri önemli.. tabi onlarında kendine göre ayrı marka ve modelleri var.. Vatan bilgisayara gidin size bütçenize göre uygun oyun bilgisayarı toplarlar..
ekran kartı
işlemci ve ram önemlidir.. birbirini tamalarlar iyi bir oyun bilgisayarı için 8 ram yeterlidir.. bütçene göre yine i5 ve ya i7 alabilirsin.. ekran karıda 2 ve ya üzeri olabilir..
MSI en iyi mi sizce? Marka olarak?
iyidir.. güzel kartı için söylüyorsun sanırım MSI güzel gaming ekran kartıları var oyun için satın alabilirsin
ram olarak kingston hyperx serisini önerebilirim..
oyuncu odaklı işlemcide İntel al i5 ve ya i7 bütçene göre tabi..
Yok direkt kasayı almayı düşünüyorum her oyunu açar değil mi?
hazır kasaları pek önermiyorum ama almak isterinsede alınabilir uğraşmam diyenler için.. direk kasayı alacaksan
3 ve ya 4 gb ekran kartın olsun
8 ram olsun
i5 ve ya i7 olsun bunlara uygun hazır kasaları bulursun..
her oyunu açması için performans biraz yüksek olmalı tabi. ama öncelik bu üçüdür..
16 GB RAM
Intel core i7
İşlemci hizi 4.00
6GB Ekran kartı
2TB DİSK
Böyle bir şey düşünüyorum? Her oyunu ultrada açar değil mi?
çok rahatlıla bu sisteme uzun yıllar götürür sizi..
Peki teşekkürler 😊
rica ederim iyi alışverişler. :)
casper philips
Cevap
10Cevap
toplama diyecem vatan bilgisayardan söylediğin parçaları toplatabilirsin fakat windows vs yükletmen lazım
Toplama çok hesaplı ve hızlı olur bunu unutma
Hazır alacaksan asus veya msi
Ha son sözüm CASPER ALMA!!!
Tek bir markada odaklanmak yerine, farklı markaların parçalarını bir araya getirerek toplama dediğimiz bilgisayarı oluşturabilirsin. Örneğin intel işlemci, kingston ram, nvidia ekran kartı vs.
Hazır bilgisayara gerek yok. Ek oalrak marka parası vermeyin. Birde ne için alacaksınız? Bütçe ne kadar olacak?
Oyun için alacağım bütün oyunları ultrada oynatsın istiyorum bütçe sınırsız
Tabii ☺
ASUS MAXIMUS VIII EXTREME Intel Z170 Soket 1151
Intel Core i7 6700K Soket 1151
ASUS GTX980 Ti DirectCU III GAMING OC GDDR5 6GB 384Bit
Corsair Vengeance LPX 16GB (4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram
Samsung 1TB 850 EVO SATA 3.0
ister bu kasa
THERMALTAKE CORE V51 80PLUS BRONZE 750W
ister bu kasa
CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W
İşlemci soğutma işinide
COOLER MASTER V8 GTS
Bunlar bir 10bin lirayı bulur tahminen.
Teşekkürler
İşlemci soğutma için ayrı birşey yazdım ama , sen sisteme O/C yapacaksan al, yapmayacaksan stok fan yeterli zaten. İşlemci fazla bile zaten :) normalde i5 bile yeter. Önemli olan ekran kartı. SLI da yapabilirsin istersen 2 tane GTx 980 taktırırsın. Ya da Asus GTX TITAN X GDDR5 12GB 384Bit alırsın hemde 2 tane hahaha.
Monitör falan yazmadım. 4k tv falan vardır. Yoksa da ya 4k tv al ya da asusun 27" 4k monitörleri var ondan yapıştır.
Philips ne zaman bilgisayar üretmiş? Casper alanlarında servislere ana avrat küfrettiklerini herkes biliyor. Toplama bilgisayar almayacaksanız MSI alabilirsiniz.
toplama daha iyidir derler ama illa marka arıyorsan sony toshiba asus iyidir
ekran kartı ve işlemci sıralamasının olduğu listeye internetten bak. ona göre bir pc seçersin
macbook tavsiye ederim. 4*4gb ekran ekran kartı 2*i7k işlemci 4*16 ram gibi seçeneklerle 12-19 bin arası
Koç un varisi olsam bile 8 pc ye 8 monitore toplam 16 bin tl pc ye verecek olsam kendimi intihar ederim.
Toplama
Marka olarak en iyi hangisi peki?
Bütçem sınırsız MSI hakkında ne düşünüyorsunuz?
Toplama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?