Merhaba arkadaşlar ben yeni bilgisayar almayı planlıyorum. Bilgisayara programcılığı okuyorum bu bölümün derslerinde bellirli programlar kuracagiz falan buna uygun bilgisayar önerir misiniz?
Benim aklımda bir bilgisayar var.
Monster Abra A5 sizce nasıl?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
fazla masrafa girmene gerek yok.
8gb ram'li i7 8750h işlemcili bir makine ile, tam 5 yıldır yazılım üretiyorum. hala üzerinden para kazanıyorum. yok 16gb yok ekran kartı yok şu yok bu, takılma onlara. dandik bir bilgisayarla bile istediğini yaparsın. yani başlangıç için bütçeni zorlamana gerek yok. iş bulana kadar idare et. iş bulunca iyi bilgisayarı alırsın.
Şuanda elimde bilgisayar var aslında ama şu an çalışıyorum kendi meslegim olmasada yilbasindan sonra zam falan denildigi icin alıp aradan ciksin diye düşünmüştüm ama uygun butceli bir bilgisayar oneriniz var mi?
www.hepsiburada.com/huawei-matebook-d16-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-windows-11-home-16-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002NKF5Q
16 bin lira artık ucuz bir rakam olarak kabul ediliyor. ama bununla istediğin mobil/web uygulamalarını geliştirebilirsin. özelliklerine göre gayet ucuz yani. bütçem 20k olsaydı ben bunu alırdım. çünkü her türlü, benim şuanki bilgisayarımdan daha iyi bir bilgisayar bu. işini görecektir.
Maalesef uygun olarak kabul edilmek zorunda bırakılıyor. Çok teşekkür ederim yardımın için 🙏
Marka olarak kötü bir marka servisi sıkıntılı ve dandik.
Lenovo al. F/P iyi bence onun
Oov çok iyi ve biraz pahalı bile