iPhone 6 Plus 16 GB - 3099 TL - 5.5 inç - 2 gün şarjı dayanıyor. iPhone 6S 16 GB - 3099 TL - 4.7 inç - 1 günü zor çıkartıyor.
HANGİSİNİ ALMALIYIM?
NOT: Şu an kullandığım telefon iPhone 5S.
___________________________________________________________ **NOT: LÜTFEN ANDROİD VEYA WİNDOWS TELEFON ÖNERMEYİN! ___________________________________________________________
iPhone 6 Plus şarjı çok çok iyi bu yüzden ve ekran boyutunun büyük olmasından dolayı almak istiyorum iPhone 6S ise çok hızlanmış, hızı için istiyorum. İkisi de aynı fiyat. İsteklerimden yola çıkarak hangisini almak daha mantıklı olur? Teknolojiden anlayan biri cevap verirse çok memnun olurum. Bu arada ayrıntılı açıklarsanız çok sevinirim çünkü çok önemli bir karar alacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Neden Görüş Gelmiyor? ADAM GİBİ CEVAPLAYANA EİG VERİCEM.
Ben 6 plus kullanıyordum 6s' e geçiş yaptım bence arasında fark çok az felan diyorlar ama olay hiçte öyle değil bikere 6s nin parmak izi 6 plusun 2 katı hızında çalışıyor A8 çipe karşılık 6s te A9 çip kullanılıyor ve yine 6 plusta 1 GB ram varken 6S te 2 GB ram kullanılmış. Ben hız seven olarak 6s in hızına bayıldım ve bataryasıda kötü değil normal kullanımda yarım günden fazla rahat gidiyor sırf batarya içinde 6 plus alınmaz 6s i sırf parmak izi okuyusunun hızı için bile alabilirdim ve aldımda hiç bir sıkıntı çıkarmayan gerçekten parasını hakeden bir telefon
6s al.. plus aşırı büyük geldi bana zaten farkı 1 özellik ve daha büyük olması.. abim 6s aldı ona geldiğinde şarjı %72ydi ertesi gün akşam %25 felandı.. kesinlikle 6s al
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şarjı iyiyse 6S alırım. ♥ ♥ şu an 5S kullanıyorum şarjı berbat :/ 6 Plus kullanmıştım 1 haftalığına. Şarjı beni büyülemişti ♥
Büyük ekran bayılırım ama ekranı küçük kullanımı daha kolay oluyor, zira iPhone 6 deneme fırsatım olmuştu ve şarjı 5S ten pek de farklı değildi. 6Plus'u sadece şarjı iyi diye alacaktım. Öneri için teşekkürler :) ♥ öncelerde bu cevabı verseydin sana eig verirdim ama eigi çoktan verdim :(
sizi kandırıyorlar 2 gün şarjı dayanan telefon kullanılmayan akıllı telefondur. ve de iphonelerin şarj asla o kadar dayanmaz sen en iyisi g4 al
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne kandırması? bizzat denedim. Akrabam denemem için vermişti. Ve büyüledi beni bu pil ömrü. ben android tel önermeyin diyorum anlamıyor musun? insanı çıldırtmak için doğmuşsunuz.
hız olarak 6 ile cok fark yok ama almaya deger sarj bilmiyorum ama iphonenin zaten genel sorunu fazla kafaya takma :) 6s plus al bataryası eşit olur :)
rica ederim ne demek :) bazı seyleri takıntı halıne getirmeyin apple ve 6s alabilecegine suk etmelısın bence :) bunu plusu veya tablet ekranlı olanımış 6 g miş ne önemi var neyine yetmeyecek şimdiki var olan özellıkleri :(
Tabii ki şükrediyorum ama telefon almak kötü bir şey mı? herkes iphone alacağına... yap vesaire diyorlar. çok sıkıldım bu durumdan. iPhone'dan aldığım zevki hiçbir telefondan alamıyorum. neden 1000 liralık tel alıp paramı çöpe vereyim? zaten sık sık tel değiştiren birisi değilim...
yoo ben sana iphone alıyorsun ne gerek var git zenfone al demedim renkler zevkler tartışılmaz kararına saygı duyarım ben plus konusunu demıstım :) 6s buldunda bunuyorsun manasında :)
En İyi Cevaplar