AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
11 lti cop guncelleme almiyor lar market bise yukleyemezsin sorun olur illede durumun buna yetiondiosan 7 plus veya 8 plus al
7plus ta yüklenirmi peki
7 istedim ama uygulama falan yuklwywmiyorsak almam
Apple gir bak habgi cihazlar gunceleme kalkmis ole l
6ya artık güncelleme verilmeyecek diye biliyorum. Diğer seçenekler arasında tercih yapman daha iyi
En iyi 7 ama o bile artık düşük kalıyor bence model yükselt
İphone 11 ikinci elini almayı dusunuyorum
İyi midir?
İyice bak temizse al , bazen çöpleri satmaya calısan oluyor
2017 ve 2018 de değiliz artık. Alacaksan bir kere ver para öyle öyle al.
İşletim sistemi yavaşlaması yüzünden şu an hepsi çöp. Alacaksan en kötü 8 plus almak lazım şu an zincirin en zayıf halkası 8 plus :)
Hiç biri çünkü sürüm yok. Ama yine illa alcaksan da 7 plus. Ama onun yerine bence Android al daha iyi
Tarihi eser oldu onlar guncelleme almiyor
Evet öyleymiş hiç kullanmadigim için bilmiyordum ywni ogrendim
11 12 ikinci elini bulabilirsem alıcam artık
İkinci ellere hic bulasma normal git android al xiaomi al hattasamsung degil
Cok hevesliydim iphone lara ama durumları öğrenince sogudum. Android alicam galiba. Ona karar verdim artik
İphonedan ne anliyorsaniz zaten bir tek telefonunu alip kullanmayla olmuyor o isler benim kardesi iphone sevdalisiydi aldi bir iki sene kullandi sonra kenara atti simdi telefon onu da samsung aldi orada yanlis yapti ama iphone dan uzak duruyor artik gosteris yapmak icin gereksiz para vermeye gerek yok bosu bosuna
Yok samsung almam zaten
Xiaomi falan alırım. Abimde bundan kullanıyor. Güzel telefon.
Ama bunlar da da bisey indiremiyorsun. Saçma sapan bisey çıkıyor. Hafızaylada ilgili değil. Saçma bir şey. Gidip her seferinde telefoncuda hallediyo. Ama genwl kullanimi güzel.
Ben hic bir sorun yasamiyorum herseyi indirebiliyorum daha bu zamana kadar bir sorun yasayip goturmedim telefoncuya ama soyle bir sey var telefonun kendisinde hatalar olabiliyor onda da geri gondereceksin yenisini isteyeceksin o telefonda sorun var diye hepsinde sorun var anlamina gelmiyor ben xiaomi note 10 pro kullaniyorum bunu sana şiddetle oneririm ama diger yandan 11 12 alirsan daha iyi olur ha yine de iyicene arastir bak kararini ver ben seneler onceden bakiyorum yeni telefon alacakken alirim diye bakiyodum note 8 ve note 9 a sonra bir anda oldu bunu gordum hemen aldim onceden karar verdigim icin cok dusunup arastirmadan direk almadim ama sen arastir bak sor gor ona gore karar ver telefonlardan anlasaydin sorun olmazdi ama sen telefonlardan anlamadigin icin iyicene arastir bak öyle karar ver
Araştırcam bakalım zaten kışa doğru alıcam
Yok çok bekleme araştırman kısa sürsün fiyatlar malum artıyor benim telefon aldığımda 4.5 du şimdi 8.5 oldu ona göre davran
Bunlara verilen para çöp
7 teyzecim 7
Güncellemesi olmuyormuş ama
Hiç biri
Neden?
Eskidiler
7 plus? Sence?
Öğrenci misin?
Destek almayan telefonlar o yüzden eski diyorum yani güncel ihtiyaçları karşılamakta zorlanir
6s kullanıyorum daha dün güncelleme geldi
Evet kullananlar çok var çevremde şikayetleride yok aslında. Androidte play stor var ordan istedigin herseyi indirebiliyorsun oyun, facebok, instagram gibi.
İphone de app store dan istedigin herseyi indiremiyormuyuz güncelleme olmayınca?
Öyle bişey yok ya istediğini indirirsin tek farkı güncel telefonların kamera ve işlemcileri yüksek ama 6S de gün ışığında gayet güzel çekim yapıyor
Güncel olmayınca ne sorun çıkıyor yani onu anlamadım. Güncelleme gelmeyince ne oluyor , nesine engel oluyor telefonun?
Güncelleme gelmediğinde telefon zaman içerisinde güncel yazılımları kaldıramıyor yavaşlıyor hata veriyor donma yapabiliyo ya da çok güç harcayıp batarya kullanımı artıyo şarj yetmiyo yani ya da uygulamayı hiç açmıyo
O zaman degistiririm bende
Peki bunların sıfırı satılıyordur dimi? Nerden alabilirim vodafone bayisinden falan alınırmı?
maalesef bu saydığın modeller çok çok eski sıfırlarını bulamazsın hatta var diyen kesinlikle yalan söylüyodur şu an iphone 11 den düşük modellerde üretim yok diye biliyorum
Hmm o kötüymüş 11 12 de çok pahalı oluyorlar ya
11 veya 12 ikinci elini almak daha iyi olur onuda bulabilirsem
Bu saydığın modelleride en fazla 2 sene daha kullanırız daha açılmaz bile
Hmm.
11 veya 12 nin ikinci elini bulabilirmiyim?
Bulursun
7 al
7 plus
7 bence
iPhone 7 plus