Selam arkadaşlar, iPhone 6 mı, 6 plus mu? Hangisini alayım?
Yardımınız için önceden teşekkürler:)
Yardımınız için önceden teşekkürler:)
iPhone 6 Plus kullanıcısıyım ilk gününde aldım htc one m8 ve son çıkan cihazların kamerasıyla kıyasladığımda açık ara Plus önde olduğunu canlı olarak gördüm. İşletim sistemi olarak android çöp bir sistem apple ise stabil çalışan ve arka planda uygulamalar çalışıyormu çalışmıyormu gibi bir kafanı yorucağın durum yok. Kağıt üzerinde bakarsak note 3 bile Plusa denk gibi gözüküyor aslında öyle değil. Apple alırsan 4 5 sene arkana bakmazsın android alırsan 1 sene sonra telefonun kasmaya donmaya başlar. Ayrıca yıllardır apple kullanıcısı olarak verdiğim parayı sonuna kadar helal ediyorum. Şimdi bazı arkadaşlar demiş ki "enayiler" Atalarımız şöyle bir laf söylemiş Zenginin parası fakirin çenesini yorarmış. Kimse kimsenin verdiği paranın hesabını soramaz sen kimsenin lafına bakıpta cihaz seçeneği yapma. Yani benim diceğim Plus ile 6 arasında gidip geliyorsan Kesinlikle Plus almanı öneriyorum.
www.mobiletisim.com/.../apple-iphone-5s-apple-iphone-6-apple-iphone-6-plus-3924978
İphone 6 plus, ufak mesafede de olsa İphone 6' yı geçmekte... Şarj süresi, Ekran kalitesi gibi ufak farklar içermektedir...
cut.
Plus yamulmuyor. Büyüklüğü takmazsan 6 al çünkü iphone6 1 2 farkla daha iyi.
Bana buyuk tel cok kullanıslı gelmedigi icin 6 yı alırdım
Cevap
44Cevap
İphone 6, bu gün teknoloji haberlerinde komedi haline dönmüş. Test yapan bir şirket, Bükülüp bükülmediğini test etmiş, diğer bir Apple Store reklam afişinde pot kırıp bükük bir reklam yapmış. Yetkilileri çileden çıkıyor :) Ama tavsiye ederim, sağlam bir telefon.
iphone marka satıyor. işletim sisteminden başka hiç bir özelliği yok, işletim sisteminin de fazla özelliği yok zaten çoğu uygulama paralı. ha illaki alacağım diyiyorsan 6 al, 6 pluslar ince tasarımından dolayı cepte durduğu takdirde yamuluyorlarmış.
Ben yıllarca iphone ve ipad kullandım samsung androide geçtiğimde vaybe özgürlük bu dedim. Note 4 kullanıyorum şu an yurt dışından aldım. Neden daha önce androide geçmedim demiştim son 2 senedir anroid favorim. Şimdi lg g3 merakı sardı ama note 4 süper
Yani söyle oluyor eğer iPhone Ile esneterek oynamak istiyorsan plus al yamultamayı becerirsen apple hemen yerine yenisini veriyor ama yok uğraşamam dersen sadece 6 yı al gitsin ama çok para o kadar verdikten sonra başka modellere bakarım
5s in var ama 6 almayı mı düşünüyorsun? Bu soruyu 18-24 yaş arası sorsa anlarım ama 30 yaş soruysa vereceğim tek cevap "akıl yaşta değil baştadır" olur.
Zevkin yaşla alakası mı var? :))
Bu zevk değil hava atmak ergen gibi davranmakır. Bende 5s var asla gidip 6 almam çünkü zaten her ihtiyacımı görüyor. Senede bir tel değiştirenler en son ne çıkarsa alan hava atmaya çalışanlardır.
Türkiyeyi bilmiyorum, ama burada teknolojiyle hava atan yok:) iPhone için Türkiyedeki kuyruk oluşırken ben burada gittim bakmaya markete, ben ve 2 kişi daha vardı örneye bakmaya. Yani kimse için zor değil araba ve ya telefon elde etmek. Hem de benim çevrem de yok hava atmak için. Sadece merak için baktım, 6 ı , 5 s den daha parlak ve geniş ekranlı gibi geldi gözüme. Üstüne para verip değiştirsem mi acaba dedim. Ondan sordum
Afedersin profil incele huyum yok gizli yazarım kimse ile uğraşmamak için. Ben yurt dışında olduğunu bilmeden yazdım. Ekranı 5s ten büyük olduğu doğru ama çok farkettirir mi tartışılır. 6plus dersen evet onun ekranı çok büyük ve almak istersen plus ı tercih edebilirsin. Arkadaşımda 5 var ama sırf ekranı büyük diye plus ı alacağım ekran büyük demişti. O da pek değiştirmez yetmediğini düşünmüyorsa. Yurtdışında yaşıyor ve O da hava atma falan sevmez :) Ben tel i arama yapmayacaksam yemek yerken bile restoranda cebimden çıkarmam :)
Bende fikir almak için sordum. Yani iyi fikir yazanlar da oldu. Baya öğrendiyim şeyler oldu. Ben teli genelde internet için kullanırım. Gazeteleri okumak için, birde sosyal sitelere girmek için, bazende Skype. Zaten üzerine baykuş giydirmişim. Dışarıda bakmak isteyen olursa bile, bilmez elimdeki ne telefonu ki, zaten bakmazlar:)
Baykuş mu ıyyy :) tel in şerefi 2 paralık oldu :P
:))) hahaha yumşak olmuş, ama şimdi. Hatta bazen kulağının birini ısırırım yumşak diye, rahatlatır:)
Sinirini ondan çıkarıyorsan ne ala :) Ya ben seni sonradan hatırladım 2 ay kadar evvel bir soruna daha cevap yazmıştım. O zaman açık yazıyordum artık gizliyim :) Nicklere pek dikkat etmem de soru ilgimi çekmişti bu yaşta sanal sorusu sormuştun doğru değil mi :)
Ola bilir:)
Geniş zaman cevap utanma sebebi mi :P
Hayır her tülü soruyu sormuşluğum ola bilir yani, o kapasiteye sahibim:)
hahaha ben seni yargılamadım zaten yanlış anlama beni. Profiline bile açıp bakmadım valla soru var mı doğru mu diye :) Tabi sorabilirsin kimse karışamaz ama zaten hatırladığım yapanlar ne zevk anlıyor görmeden etmeden gibi detay vardı yani merakı gidermekte olabilir yapmak istemişte olabilirsin bu kimseyi ilgilendirmez :)
Buldum o soruyu listenden ama oraya yazmam açık yazmışım gizli değilim :) Dur ya onu da gizleyeyim :P
Plus çok itici. Samsung gibi boyutu büyütelim demişler ama olmamış. Çok kaba ve itici duruyor. İlla iPhone 6 alacağım dersen normalini al.
Note 4 cikdi haberin olsun on siparisleri var ya da lg g3 oneririm mor rengi yeni daha. bence o telefona o kadar para verilmez. Ayrica alüminyum Kasa oldugu icin egilio cepte, binlerce sikayet almis cepte egildigi icin telefon
6 ya baktım geçen gün çok ince yapmışlar bana kalırsa 5s al keyfini sür :)
Hayata bak ulan 3 milyarlik telefon alacak bize soruyon.. ama beni tenzih et bu soruda ben harcama kalsin lazim olur bir ihtiyaçini giderirsin derim
Onun için sordum ki, önerir misiniz, yoksa israf mı olur dersiniz? Onun için fikirleri aldım
Telefon internetde gazeteleri okumam için, bazende skypde ve sosyal şebekelerde dolaşmam için gerek oluyor bana
Ben s4 u ılk çıktığında 2100 e aldım ve bır daha asla bu dıpnotuda vereydim herneyse lg g3 butun dedıklerın özelikleri karşılıyor ekranı özellikle süper kamerasda al elınde aklında olan teller ıle kucuk bır kamera yarısı yaptır en ıyısı kım gor :) hız olarak da gayet de iyi kesınlıkle bır telefona 3 mılyar verme tabıı bu bıraz snın maddi durumunda ılgılı bısey ama benim fikrim bu..
Samsung Note 4 veya LG G3 al. Emin ol ikisinden de daha iyi.
Asus zenfone 6 al. Hem performans acisindan mukkemmeeellll. Hem de 800 liracık. Arta kalan parayla da başka şeyler yaparsin :)
S5 mini aldım hayat daha güzel.
İphone da ısrar edersen iphone 6 al fazlası tablet sayılır.
Bendeki iPhone 5 s. Ama dün gördüm 6 yı çok güzel feniş ve işıklı. Plusu görmedim. Farklarını bilmiyorum
Fanlıkla işim yok. Yani marka felan hastalığım yok. Ama dün gördüm, elimdeki telefonla kıyasladım da ondan
iPad da var bende. Ama bu artik büyük gibi. 5 le 6 ı arasında büyük fark yoksa, boşuna para harcamak istmem. Ama çok geniş ve işıklı geldi bana. Belkide yanılıyorum
Teknik ozelliklere bakilirsa + ama haberlede plas hakkinda ic acici olmayan yorumlar var dikkatini cekerim ama android candir :)
Eyilmeleri ben de okudum. Ama dün 6 yı gördüm elimdeki 5 s son model 6 nın yanında sönük kaldı
Bence 6 al bataryasi bakimindan + onde ama bukulmesi kotu bir durum riske atma derim
Gerek yok diyorum 5s alsan yine yeter..6s çıkacak onu bekle
Pampa iphone pesinde kosma note 3 var note 4 var z2 var g3 var bunlara yonel bir markaya onparayi verme mk
bırakın şu yumuşak telefonu :)) telefon dediğin yere düştüğü zaman sekecek sadece :D cepte eğilip bükülmeyecek.
Bunlarla ugrasip doganiza zarar vermek yerine beyazlarinizla barismanizi onemle tavsiye ederim kizlar siz herhalinizle cok guzelsiniz doganiz da guzellik var bence
Kesinlikle iphone tavsiye etmem.
Illa alcam diyosan plusı al özellikleri daha iyi
iPhone sırf marka başka bir boku yok :) Samsung ve LG candır. SG Note 4 veya LG G3 dene derim.
Fakir androidi dediğin telefon 2.300 tl dostum ayrıca sağlamlık konusunda aç youtube 'dan kıyaslama videolarını izle gör iPhone 6 mı SG Note 4 mü daha sağlam. Adam iPhone 6 yı eliyle bükerek parçalıyor :D Servis konusunda da saçmalamışsın Samsungun geniş bir servis ağı var ve bence çok başarılı. Samsung fakir androidi ise iPhone sadece fakir gösterişidir hiç bir özelliği olmayan dümdüz telefona sırf iPhone diye 2500 - 3000 Tl bayılmak aptallıktan başka birşey değil.
Sen engoo arkadaşa mı yazdın cevabı?
İphone 6 ama yine yuksek ses ozelligini getirememisler sanrm
Bende n7100 var valla iphonelara bin basar. Note 4 falan düşün bence
İkisinin arasında ki fark nedir.
Bilmiyorum. Ondan sordum
illa iphone olacaksa 5s bence
Bendeki zaten 5s son model. Ama 6 yı dün gördüm, benim telim onun yanında sönük kaldı
nokia 3310 ile devam..
Enayilikten başka bişey değil ;-)
O kadar para vermeye deymez mi diyorsun yani?
Kesinlikle değmez sadece insanları kandırmak amaçları başka bişey değil taş gibi note 4 g3 varken değmez
büyük seversen plus derim :):)
iphone 6s çıkacak onu bekle bence:)
küçük ekran mı? kalsın :D
Almışken plus al bence :)
7'yi bekle derim :D :D
gözü kapalı sony xperia2 al derim...
Bence onu bosver sony xperia z 2 al.
Adam
6 olabılır tabıkı
6plus
++++++++
Samsung note3
3310 (y)
Almışken plus al
fakirsen alma
Bendeki iPhone 5 s son model. Dün 6 yı gördüm 6 nın yanında sönük kaldı. Üzerine para verip değiştirmek istiyorum.
bende de 5s var ama senin amaç hava atmak işte
Hayır. Kesinlikle. Zaten üstüne baykuş geydiririm. Birde çevrem yok ki, kim görecek? Sadece dün gördüm ekranı işıklı, geniş, çoook güzeldi. Üzerine para verip değiştirsem mi acaba dedim.
nokia 3310
İphpne 6 plus
İkiside değil
Iphone yerine note3
iphone 6
6 Plus.
sony ericson a1018
Iphone 6 bence.
İPhone 6
Samsung s5
Plus
iPhone 6