Windows 10'a yükselttim bilgisayarı acaba 1 ay geri dönüş süresinden sonra sıfırlama seçeneği ile Windows 8'e geri dönebilir miyim?
Orijinal yazılım kullanıyorum.
Orijinal yazılım kullanıyorum.
yazılım yuklendıgı zaman fotmat atmassan windows 10 u sıfırladıgın zaman gene windows olur. ha şunu diyorsan ben recovery modunu yapıcam yukliycem recoveryde firmanın o yuklemeye hangi işletim sistemini yukledıyse onu kurar ilk gunku haline gelir pc
dönmedi benim format atıldı Windows 10 geri yuklendi
Win 8 üzerine 10 yüklediyseniz yani yükseltme yaptıysanız win 10 ununz da orjinal olarak yüklenir ve kullanmaya devam edersiniz. Beğenmediğiniz takdirde ( ki ben beğenmedim) win 8 e dönmek için format atmanız gereklidir.
Hayır sistem üzerinden sıfırlarsan yine win 10 kalacaktır. Fakat Bilgisayar açılışından Recovery ile sıfırlama yaparsan Win 8 e dönüş yapmış olacaksın.
Geri dönüş yaptım Win 8.1'e
O zaman ayar sınırlaması değil recovery yaptin
Win 10'da ayar vardı oradan dönüş yaptım
Cevap
23Cevap
hayır arkadaşım bir ay içinde beğenmezsen windows 8 i dönüyorsun beğenirsen bir ay sonra tekrar dönemezsin ben windos 10 kullanıyorum şuanda gayet iyi çalışıyor
Beğenmedim döndüm Win 8.1'e
Kullanımı daha karışık. Ayrıca bazı programların arayüzünde yazılar bulanık ve düzelmiyor
Görüntü Ayarlarında Yazı Metin ölçeklendir var, Win 8.1'de bu düzeliyor. 125%'e ayarlayınca düzeliyor ama Win 10'da olmuyor
İnternette baktım, DPI ayarları bozukmuş Win 10'un... Win 10 desteklemeyen yazılımlarda böyle oluyormuş
elbette
yalnız uyarayım çok uzun sürüyor
w10 nasıl kötü mü
Döndüm, çok da uzun sürmedi.
evet Windows 10 kolaylık yerine zorlaştırılmış
yok ben format atmadım, Win 10'a yükseltmiştim, Geri döndüm Win 8.1'e
Gecebilirsin ben mesela begenmedim 10 u 7 ye geri döndüm google yazarsan videolaro falan var nasil yapıldığını anlatan
Sifirlama geri dondurmez.
Gelismis başlangıci açıp ordan gelismis seçenekler altindan Önceki Surume Dön yazani secersen windows 8 e donecektir :)
Windows 10 mu nasıl bir şey acaba windows sekizi sevdim sadece
Ben beğenmedim Windows 10'u
Windows 10 ayarlardan sıfırlanınca Windows 8 e düşmüyor sanmıyorum.
windows 10 güzel ya. single sürümü olmasaydı biraz daha iyi olurdu.
Hiç denemedim dostum, bırak win10 kalsın. Nasılsa yakında herkes win10'a geçecek.
Uygulamaların yazı ölçeği düzelmiyor, hangi ölçeği denediysem olmadı, ben de sinirlendim döndüm
Sistem içinden sıfırlama yaparsan tüm işlem kullandığın işletim sistemiyle ilgili olduğu için win10 kalır. Ama sıfırdan işletim sistemine geçmeden yaparsan recovery dosyasını açar yani win8.1 olur.
Formata gerek yok dönus yapılıyor bende sevmemistim uyumsuz olan oyun programlar var
geri döner bence yoksa öyle bir seçenek bırakmazlardı
geri dönmek için tekrar format atmak zorundasın :)
Hakkımı kullandım geri dönüşü kullandım
Çok kötüydü win 10
Simgeleri, ayarları, birde bazı uygulamaların yazı tipi bulanık gözüküyordu, Ölçeği ne kadar değiştirdiysem düzelmedi. 100% yaptım o zaman da sistem fontları bulanık oldu.
Orjinal sürümdü, yükseltme yaptım ama Windows 8.1 de yükseltme ama o sorunu çözmüştüm
Donma falan olmadı ama tasarımı beğenmedim,
Senin pc'nin çözünürlüğü ne kadar?
İlginç kötü gözüküyor yüksek çözürnülükte
Format atarak düzelttim *
hayır. windows 10 sıfırlanmış olur
1 ay sonra mecbur Win 10'da kalınıyor yani?
evet 1 ay içinde sıfırlamazsan artık windows 10'da kalıyorsun
ne tavsiye ediyorsun?
windows 8'e mi dönmek istiyorsun?
Dönsem mi acaba? Win 10 biraz garip geldi bana
bence kal ben çok memnunum. artık bundan sonra yeni bir windows sürümü gelmeyecek. windows 10 son. ilerde windows 10 ile ilgili güzel şeyler gelebilir. neyi garip geldiki?
simgeler falan, birde Denetim masası falan ulaşım zorlaşmış
simgeler pek değişmemiş ama ulaşım zorlaşmadı. başlat tuşunun yanında arama simgesi var ya ona tıkla ne istiyosan yaz direk çıkıyor karşına?
bana garip geldi, bir süre deneyeyim beğenmezsem dönerim artık
sen bilirsin ;)
Hayir geri donemezsin.
sadece pc nin recovery cd si varsa olur
Windows 10 geri dönüş diye bir şey olması lazım
Hayır malesef.
Dönderemezsin
Hayır.
evet
w10 iyidir
Dönmüyor
dönersin