Evet yüzde 35 de takılı kaldi arkadaşlar yaklaşık 20 dakikadir böyle ilk defa format atıyorum?

win 10 yükseltme olarak mı kullanıyorsun eğer öyleyse eskisine dön derim. eğer öyle değilse de sıfırladıktan sonra güncellemelerini kapat
o zaman onun çalışma ihtimali aşırı düşük. win 7 performans olarak daha verim alıyorum ben. ayrıca win 7 oyunlarda kasma yapmıyor. win 10 performansı düşürüyor
bir kaç saat bekle olmuyorsa güç düğmesinden kapatıp boot tan format atman lazım tekrar
aslındakorsan win 10 kullanmayan birinin bilg usb ye win 10 u indirebilirsin. her bilgisayarın boot a girme tuşu farklı oluyor f tuşlarından biri. bilgisayarın güç tuşuna bastıktan sonra bu f tuşalrına basıp giriyorsun boot menüsünü öyle açarsın ama gerisini bilmiyorsan sen bir bilgisayarcıya git derim
dediğim gibi 7 nin performansı oyunlarda daha yüksek bence. ama ekran kartı olarak da 10 daha verimli bir tercih yapman gerekiyor yani
asus iyidir severim. halledersin youtube da falan videolar var. sitelerde aşama aşama nasıl boot dan format atacağın yazıyor
ne kadar oldu daha 35 de mi
aynen mantıklı. temizliğini de yaptırırsın. bir de benim eski bir bilgisayarım vardı win 7 kullandığım 10 a yükselttim birkaç ay sonra anakartım yandı o yüzden ona falan da baktır bence. anakart nasıl sağlam mı hala. takılmalar kasmalar ondan oluyor bazen de
bilgisayarda alman gereken önemli bilgiler falan var mı
o zaman kapatabilirsin güç tuşundan. güncellemeleri kapatmış mıydın güncellemeler de mahvediyor.
güncelleme öldürüyor direkt yükleyince win 10 güncellemelerini kapat kesinlikle
evet oradan kapatacaksın
zamanla öğrenirsin pat diye öğrenilecek şey değil benim de bilgisayarım bozulmasa bunları öğrenmezdim:)
rica ederim:)
umarım halledersin
yine de çok tutmaz bence bilemiyorum ben kendim yapınca
önemli değil. elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. iyi bilirim bu süreci ben de baya yardım aradım bulamadım sen bu duruma düşme istedim:)
iyi sevindim gerçekten güncellemeleri kapatmayı unutma. hiç bir şey olmadan uzun süre kullanırsın inş:)
Sen hata yapmışsın kardeşim sıfırlamayı DVD ile yapsaydın olurdu korsanlarda direk sıfırlama sıkıntısı var win 10 un
Cevap
1Cevap
Bekle uzun sürer 3 saat
Ben direk boot dan format atıyon lisans anahtarını otomatik bios tan alıyor
Başka biğisayar dan windos onun iso sunu indir cen dvd veya usb yazdırcan boot dan format atcan
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar