izlemeden önce herkes psikolojin kaldıramaz falan dediydi. İzledim. Hiç bir şey hissetmedim. Belki bende problem vardır bilmiyorum ama bu film beni zerre etkilemedi.
337 Yorumla- +1 yıl
Bilmem bu zamana kadar sadece "cin" içeren bir filmden etkilendim o kadar bundan etkilenir miyim bilmiyorum
- +1 yıl
Rahatsız eden şey ne - erotik olması mı anlamadım
- +1 yıl
Yok kan ve ölüm varsa fazla etkilenmem
- +1 yıl
Bunda bile hiç etkilenmedim :)) Açarken dikkat et kafasını ağzından ikiye bölüyor :D
38.media.tumblr.com/.../...naJNQy1tvpaeko1_250.gif - +1 yıl
Adını unuttum gerçekten :))
- +1 yıl
Sırp filmini mi :D
- +1 yıl
Eğer dedikleri gibi kafayı yememişsem haber veririm :D :D
- +1 yıl
Çok kötü oldum ya bu nasıl berbat bir filmdir ne amaçla yapılmış ya :((
- +1 yıl
Keşke izlemeseydim berbat film tecavüz sahneleri bebek sahnesi çocuk sahnesi eşine tecavüz :( ben niye dinlemedm ki sizi 😀
- +1 yıl
Güzel söylüyorsun bu bir film ama gerçekleri de var bulabilirim ama öyle kolay bulunan bir şey değil
- +1 yıl
Deepweb i araştır istersen
- +1 yıl
Kolay kolay giremezsin girsen de o tür videolara erişemezsin kolay kolay
- +1 yıl
Aynen o yüzden etkilendim baya , gerçeklerinin olduğunu bildiğimden :/
- +1 yıl
Yok canım sağol hiç almıyım bu kadar kâfi 😄 sadece biraz filmi anlat yeter. Bak bu linkte ki video Adam'ı öldürüyorlar böyle çürüyor sonrada böyle iskelet olunca bununla ilişki yaşıyor izlerken şizofren e bağlıyordum 😄https://i.hizliresim.com/7bXPzY.jpg
- +1 yıl
Onları izlerken de etkileniyordum baya 😄 neden izlediğime gelirsek bende bilmiyrum bir takım sorunlarım olabilir 😄 https://i.hizliresim.com/1kDDP5.jpg https://i.hizliresim.com/ngmmPB.jpg
- +1 yıl
Yok be o dediklerin her neyse o şeylerden değilim çok şükür sadece meraktan öyle gizemli şeylerle uğraşmayı kurcalamayı biraz seviyorum. Numaraydı derken filmden etkilendiğimi mi soruyorsun hayır numara değil
- +1 yıl
Tabii ki de hoşuma gitmiyor sadece korku ve kanlı filmler hoşuma gidiyor ama bu tarz tecavüzlü şeyler ne biliyim öykkk 😰😰
- +1 yıl
Zaten adamın önünde karısına tecavüz edilince sinirden ağlıcaktım baya kötü oldum
- +1 yıl
Ne bileyim niye izliyorum cin filmi izledim böyle baya onları araştırmaya başladım git gide Kafayı yiyiyordum geceleri tuvalete ya da banyoya gidip aynada kendime bakıyordum sonra anda kurtuldum , anlatsana şu dediğin filmi,
- +1 yıl
Yok ya izlemem sen anlat ilgimi çekerse belki izlerim hem niye söyledin ki ya niye kötü olucam pislik seni 😏😩😏 ama anlat merak ettim 😄
En İyi Cevaplar
+1 yılİzledim :D
169 Yorumla- +1 yıl
Baya +18 ama psikolojin bozulur diye saçma sapan konuşanlar var :D neden
- +1 yıl
Benim bozulmadı valla :D hiç etkilenmedim nerdeyse :D
- +1 yıl
Neyse hadi bakalım ben izlemeye başladım :))
- +1 yıl
Başla başla pek bir şeyi yok :D
- +1 yıl
Valla sırf kanlı film diye izliyorum :D
- +1 yıl
Bende o yüzden izledim zaten ama baya değişik bişey çıktı :D kanlı filmler severim
- +1 yıl
Aynen bende kanlı filmleri seviyorum ama filme yorum olarak sakın izlemeyın Homoseksüel olursunuz yazan çıkmış ya :D
- +1 yıl
Yok be o kadar şey değil :D abartmışlar
- +1 yıl
Ne derlerse desinler izlicem valla :D
- +1 yıl
:D izle bammmm
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
izlemez olaydım ya ne boktan bir filmdir bu 😷😷
- +1 yıl
Hahha :D o kadar da şey değil ya abartma :D
- +1 yıl
Ya bir git oradan kusacaktım resmen zaten adam oğlunu yaparken kusacaktım şerefsiz adam da arkadaşının karısı offf her neyse ne güzel sonu az da olsa mutlu bitiyor sandım daha da boka bağladı film :(
- +1 yıl
Bende sonda şok oldum mal gibi kaldım
- +1 yıl
Filmin yönetmeni ne amaçla yapmış bu filmi anlamadım :/ ama adım gibi eminim bu filmde ki tum olayların gerçeği kesin vardır
- +1 yıl
Gerçek olamaz onlar ya :D :D
- +1 yıl
Hayır niye gülüp bana nispet yapıyorsun ki 😀 kötüyüm çok 😀 hem gerçekleri deepweb te kesin vardır
- +1 yıl
Ciddi ciddi etkilendin mi sen şimdi :D
- +1 yıl
Len dalga mı geliyorsun benimle bebek sahnesi ve çocuk sahnesinde çok kötü oldum hele son sahne de mutlu son sandım sevindim ama oda bombok oldu adam çocuktan başla dedi ya 😀 ulan hem ölü hem erkek hemde çocuk :(( iykkk
- +1 yıl
Film ama sonuçta :D ne bilim ya
- +1 yıl
Sadece film olsa bu kadar etkilenmem , bunların gerçekleri deepweb te bir sürü var
- +1 yıl
İğrenç 😕
- +1 yıl
Yaa işte bu yüzden bu kadar etkilendim filmden , gerçekleri olduğunu bildiğimden , bir ara bir saat uğraştım deepweb e girebilmek için tam girdim o tür videolara buldum açıcaktım kapattım. Yani bu film gerçekleri ile kurgulanmış
- +1 yıl
Ben girebilir miyim oraya :/ bu kadar da beni uğraştırır demi
- +1 yıl
Kademe kademe giriliyor siteye ilk seviyede uyuşturucu pazarlığı , satılık katiller falan var. Son kademede de çocuk por**ları işte bu filmde gördüklerin var ama gerçekleri :/
- +1 yıl
Ohoo direk geçemiyoz mu değişikmiş
- +1 yıl
Yok direk geçemezsin saten sen bilgisayardan anlamıyorsan sakın uğraşma siteden Hackerler seni suçlarına ortak edebilirler mesela bu gerçek bir resim https://i.hizliresim.com/4kq8J4.jpg
- +1 yıl
Yok pek anlamam :/ iğrenç ya başka var mı
- +1 yıl
O zaman hiç canım çekti bir girmeye çalışayım falan deme😄 evet var burada öldürdüğü adamla ilişki yaşıyor https://i.hizliresim.com/7bXPzY.jpg
- +1 yıl
Oha ya midesizler :D
- +1 yıl
Bunlara ne demeli https://i.hizliresim.com/1kDDP5.jpg https://i.hizliresim.com/ngmmPB.jpg
- +1 yıl
İlk gösterdiğini biliyorum hatta çizmiştim başka bir halini kız yatıyor adam elinde bişey var tam böyle batıracakken galiba öyle bişeyler :/ ilginç
- +1 yıl
Ilginç değil iğrenç bence :/ izlesen baya etkilenirsin
- +1 yıl
İzlemek isterdim ama :/ merak ederim hep böyle şeyleri :D
- +1 yıl
Sende benim kafadansın galiba 😄 ben böyle gizemli korkunç falan şeyleri izlemeyi severim sonra izlediğime pişman olurum ama bakmışsın bir hafta sonra başka bir şey izliyorum bir türlü uslanmıyorum 😄 bulursam o tür videoları atarım sana 😄
- +1 yıl
Hahaha :D bende sürekli izlerim ama bu kadar etkisinde kalmam sen baya etkisinde kalıyorsun :D aslında korkunç değilde böyle iğrenç şeyleri daha çok severim
- +1 yıl
Sadist veya mazoşist falan mısın sen arkadasım 😄😄
- +1 yıl
Birde hoşuma gidiyor de de tam olsun 😄 korktum senden
- +1 yıl
Hahah :D yok normalim ya sadece izlemek iyi güzel yani ne diyim :D dikkatimi çekiyor
- +1 yıl
Gerçekleri de hoşuma gider de de şurada düşüp bayılayım 😄
- +1 yıl
Yok tabiki de gitmez :D :D hahha
- +1 yıl
Heh bu iyi haber filmler de benim de hoşuma gidiyor ama gerçeklerini izleye izleye bir gün Mala Bağlıcam 😄
- +1 yıl
Bende izleyebilsem 😢😢
- +1 yıl
Yok yok bak iyi bir kıza benziyorsun sevdim seni ama bence hiç hiç hiiiç kaşınma 😂
- +1 yıl
Hahah :D yok şey yapmam o dediğin yere zaten :/
- +1 yıl
Bende bir kaç tane varda sana yollama zor olur mesela şu an telefonum da gerçek kafa kesme videosu var 😄
- +1 yıl
Oha :D başka var mı
- +1 yıl
Valla ne "kesme" ararsan var kafa kol bacak göğüs penis bilmem ne bilmem ne 😄 ama telefonumda değil başka yerler de
- +1 yıl
Hey maşallah :D :D
- +1 yıl
Eee biraz psikopatlık var 😄 ilk izlediğim videoda adam bir tane kadının derisini yemek bıçağı ile soyup yiyiyordu ama kaldırıldı ve bulamıyorum
- +1 yıl
Oha bu harbi mide bulandırıcı hiç izlemedim böyle
- +1 yıl
Otel filmini izlemedin mi orada insanları bir odaya bağlıyorlar bazı zenginler para Karşılığında gidip aletlerle işkence ediyorlar oranın patronu da bir tane Adam'ı yatağa yatırmış günlük Yemeğini yiyiyor 😄
- +1 yıl
İzleyeceğim kesinlikle ama şimdi yatıyorum :/ iyi uykular
- +1 yıl
Hahah sağol sanada 😄 ama çok serisi var yarın unutmazsam atarım sana , bnde neler neler var 😄 Allah rahatlık versin 😊
- +1 yıl
At kesinlikle :D
- +1 yıl
Hatırlat unuturum ben 😄
- +1 yıl
Görürsem hatırlatırım :D
- +1 yıl
Hahahaah 😄😄 iyi geceler 👋✋
- +1 yıl
İyi geceler mi kaldı :/ iyi uykular :D
- +1 yıl
Zıbarsana yaaa 😄
- +1 yıl
Biri ile konuşuyorum :/ ama acayip uykum var 😭😭
- +1 yıl
Bende birini bekliyorum Gözlerimi zor açıyorum 😌
- +1 yıl
Ben bide açıktım 😔😔 üşeniyorum bişeyler hazırlamaya :D gamzeyi mi bekliyorsun sen :D
- +1 yıl
Valla ben üşenmem salondayım ve mutfağı resmen yanıma taşımış durumdayım 😄 evet Gamzeyi bekliyorum 😄
- +1 yıl
Birazdan yiyeceğim bende heralde :/ o kadar da çok aç değilim gibi bilemiyorum :/
- +1 yıl
Bence boşver yeme sen bir şey 😄 hem bu saatte sağlığa Zararlı 😂
- +1 yıl
Zaten yatıyommm ben :/ iyi uykular tekrardan
- +1 yıl
Bir kere de gül ya 😄😄 sanadaaa
+1 yılFılmın konusuda az cok bellı o ısın sırbı mırbı yok bende harbıden bır sırp fılmı paylascak zannettım
21 Yorumla- +1 yıl
:)) ..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılSon derece sıkıcı , zaman kaybı, vasat , sıradan bir film.
111 Yorumla- +1 yıl
Kimse sıradan olduğunu söylemedi
- +1 yıl
Çok sıkıcı zaman kaybı ama
- +1 yıl
Öyle herkesin kötülediği filmler dikkatimi çeker her ne kadar kötü olsa da merak ettim mecbur izlicem :)
- +1 yıl
Vikipedi de ne olduğu yazıyor orayı okuman yeterli
- +1 yıl
Seni dinleyip keşke izlemeseydim :/
- +1 yıl
Dedim sana :) çok zaman kaybı.
- +1 yıl
Zaman kaybını boşver iğrenç bir film çok kötü oldum :(
- +1 yıl
İğrenç değil hiç etkilenmedim de sıkıcı yaa hiç bişey anlatmıyor saçma salak bir film
- +1 yıl
Nasıl iğrenç değil ya adam yeni doğan bebeği şey yapıyor :( karısına adamın önünde tecavüz ediyor :((( keşke izlemeseydim
- +1 yıl
Psikolojin bozulmuş. Ama ne olursa olsun sıkıcıydı.
- +1 yıl
Yok o kadar değil sadece iğrendim
bunu duymuştum galiba iğrenç demişlerdi hiç izleme bence
11 Yorumla- +1 yıl
şu an izliyorum da izlemediğin şeyi neden başkalarına izleme diyorsun ki belki sen izlesen seversin
1 yılherkes abartmış izledim de yani midem falan bulanmadı kurgu olduğu belli olduğundan herhalde
00 Yorumla
+1 yılİzledim zaten filmin sonu insanı bitiriyor önericeğim bir film
01 Yorumla- +1 yıl
Soruyu 3 gün önce sordum :)
Bu film önerilir mi Allah aşkına :D
gereksiz bulduğum filmlerden bir tanesi.
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar kötü mü
- +1 yıl
Aynen MK niye yapmışlar bu filmi , mala bağladım resmen 😀😀
Kült bir film. Miden sağlamsa izle.
05 Yorumla- +1 yıl
sağlamdır diye düşünüyorum olmadı kusarız bir şey olmaz :D
- +1 yıl
Dublaj çevirisi çok kotü yavaş ilerliyor
- +1 yıl
Yok onu demiyorum dublaj yazısı geriden geliyor
- +1 yıl
Igrenc film :(
Başyapıt yav bu zamana kadar nasıl izlemedin?
01 Yorumla- +1 yıl
İzlemedim vallahi şimdi durdura durdura izliyorum :)) öyle bir bence de gördüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılGereksiz ve igrenc bir film izlemeye degmez
11 Yorumla- +1 yıl
Konusu ney?
izleme
11 Yorumla- +1 yıl
Neden?
İzledim, iğrençti :/
01 Yorumla- +1 yıl
İğrenç olan ne?
İzledim
09 Yorumla- +1 yıl
Nasıldı?
- +1 yıl
Yani?
- +1 yıl
pekii
- +1 yıl
Lanet olsun izleyen aklıma sokayım içim gitti
- +1 yıl
Bir filme dayanarak mı Sırplar iğrenç diyorsunuz? Sırplar hakkında bir şey BilMiyorm
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok :))
01 Yorumla- +1 yıl
İZLEME ZATEN :d
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne