Hangi Gta serisi devrim niteliği taşıyor?
Gta I
Gta II
Gta III
Gta vice city
Gta San andreas
Gta IV
Gta V
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
zor bir soru hepsi birbirinden iyi. 2'yi bile zevkle oynamış biriyim, vice city'deki adam dövme zevki, san andreas'ın hayvani haritası, 4'ü açmak için çektiğim meşakkat, 5'i hala açamamam... ama bana göre oynamamış olsam da 5. çünkü 97 puan almış bir oyun ve abartmışlar da abartmışlar. 6 daha korkunç olacak tahminim o ki oyunun ilerleyen serilerinde birebir şehirlerde oynayacağız. google maps'ten belli başlı şehirler indirilecek. daha ielrki versiyonlarında pes fifa, nba 2k tarzı oyun modları eklenecek. rockstar games çıtayı yükselttikçe yükseltecek.
Sanandreas baska be sicey :)
Aynen öyle onun müziği ve senaryosunun yerini hiçbir oyun tutamaz
Mukkemmeldi be abi 8 sene once felan oynardik
Ben hala oynuyorum :D
Gta San andreas ! Adamın dibi. Biz küçükken hep sanandreas oynardık. Tamam vice city , 3 felan oynardık ama yerini tutamazlar. CS ve NFS den bahsetmiyorum bile. :) Carl cığımızı asla unutmicaz :)
Cevap
9Cevap
İşte buuuu
https://youtu.be/ejVS_SyJGkcTüm serileri oynmaışş biri olarak konuşuyorum san andreas gtada değil oyun evreninde gerçekbi devrimdi
Gta 5 diyen salaklara merhaba evet serinin en güzel oyunu ama gta serisinin devrime gta 3'tür çünkü oyun ilk defa tps'ye geçmiştir ve tam bir açık dünyaya sahiptirr
beşi oynamadım :( ama diğerleri arasında bence san andreas
GTA III tam bir dönüm noktasıydı bence.
Evet ilk 3 boyutlu oyun
Kesinlikle san andreas
Vice City ile tanındı
5 Tabi !
5 <3 çok daha iyi
Gta beş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?