Arkadaşlar, sorum gayet açık. Uzun süredir, işlerimden dolayı bilgisayara giremiyordum, haliyle şöyle en son çıkan oyunları oynayamadım. Geçen gün, Far Cry 4, Watch Dogs, GTA V, Dying Light, Mortal Kombat X oyunlarını aldım. Ancak, ramimin düşük olmasından mıdır nedir anlayamadım, ekran kartım 64 bit 3gb olmasına rağmen medium ayarlarda bile 15-20 fpsyi geçemiyorum. Sistem özelliklerim şöyle:
Intel i5 4210m 2.60 ghz
Nvidia Geforce 700M Series (hangisi tam bilmiyorum, yanlış olmasın ama GTX değil)64 bit 3 gb
Corsair Single Chip 1600 Mhz 4 GB DDR3L Ram
1 TB Dahili Hard Disk
Win 8.1 - 64 bit Orjinal
Bahsini ettiğim oyunlar oldukça yüksek standartlı oyunlar. Konsol falan demeyin, oradaki oynanış PC'deki kadar tat vermiyor. Sistemimin desteklediği maksimum ram 16 gb imiş, araştırmalarıma göre. Sorunumu az çok anlamışsınızdır. Sizce RAM falan yükseltirsem akıcı bir biçimde orta-yüksek ayarlarda bahsettiğim oyunları oynayabilir miyim yoksa, birkaç sene daha bekleyip daha sağlam bir sisteme mi geçeyim? Öğrenci olduğumdan dolayı, şu anda yeni bilgisayar alacak durumum yok. Yorumlarınızı bekliyorum.
Intel i5 4210m 2.60 ghz
Nvidia Geforce 700M Series (hangisi tam bilmiyorum, yanlış olmasın ama GTX değil)64 bit 3 gb
Corsair Single Chip 1600 Mhz 4 GB DDR3L Ram
1 TB Dahili Hard Disk
Win 8.1 - 64 bit Orjinal
Bahsini ettiğim oyunlar oldukça yüksek standartlı oyunlar. Konsol falan demeyin, oradaki oynanış PC'deki kadar tat vermiyor. Sistemimin desteklediği maksimum ram 16 gb imiş, araştırmalarıma göre. Sorunumu az çok anlamışsınızdır. Sizce RAM falan yükseltirsem akıcı bir biçimde orta-yüksek ayarlarda bahsettiğim oyunları oynayabilir miyim yoksa, birkaç sene daha bekleyip daha sağlam bir sisteme mi geçeyim? Öğrenci olduğumdan dolayı, şu anda yeni bilgisayar alacak durumum yok. Yorumlarınızı bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer