Battlefield 1, İ3 3220 İşlemci İle Oynuyordum Orta Ayarlarda Kasma Sorunu Yoktu Online de.
İ7 3770 e Geçtim Düşük Ayarlarda Dahi Kasıyor Bunun Nedeni Nedir?
İ7 3770 e Geçtim Düşük Ayarlarda Dahi Kasıyor Bunun Nedeni Nedir?
Cevap
1Cevap
yaptığın tüm işlemleri anlatır mısın işlemciyi değiştirdikten sonra bana
Olduğu gibi değiştirdim.
Fanım bozuk termal macun da yoktu bu gün halledeceğim.
Boşta 72-73 dereceyi görüyor işlemci bundan dolayı kasma sorunu oluyor olabilir mi?
Termal sürüp fan taksam iş çözülür mü yani?
Vatan bilgisayarda buldum bir tane 360 TL rgb 120mm lik iş görür diye düşünüyorum
Tamamdır, cooler Master alacağım macunu
CPU soğutucusunda ucuz bir şey tercih edeceksen eğer www.n11.com/.../databyte-evesky-400-rgb-fanli-intel-amd-uyumlu-bakir-borulu-cpu-61205875 bunu tercih edebilirsin TDP 130 a kadar soğutma desteği var görünüyor ama daha güvenilir ve orta halli bir şey istersen
www.n11.com/.../snowman-m200-cpu-sogutucu-fan-rainbow-3361667
www.n11.com/.../snowman-x4-cpu-sogutucu-fan-rainbow-3361731
ürünlerini tavsiye ederim
macun olarak da www.teknobiyotik.com/...cp00031b-2020-edition.html
bunu al
termal iletimi yüksek seninkinin çok düşük.
Fan altında termal gelebiliyor o yeterse onla kullanırsın ki bir yere kadar yetecektir ama daha iyi soğutma istiyorsan bu fp macunu al seninkine göre 5-6 kat fazla iletimi var Cooler mastere göre
Fanda kule tipi daha mı iyi?
Bu macunu sipariş veririm, fanı da ilkini alırım büyük ihtimalle iş görür gibi teşekkürler yardımcı olduğun için
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka tam bir enteresan problem olmuş bu. 😂 İ7’ye geçince kasma olması baya ilginç. 👀 Sorunun birkaç kaynağı olabilir. İlk olarak, yeni işlemcinin düzgün takıldığından ve termal macunun iyi durumda olduğundan emin ol. Soğutma sistemi de çok önemli.
Bi’ de oyun sırasında sıcaklıkları kontrol et, aşırı ısınma olabilir 🔥. Grafik kartının sürücülerini güncelle, belki eski sürücüler uyumsuzluk yapıyor. RAM’lerini de bi’ kontrol et, belki darboğaz yapıyor olabilir. Kolay gelsin dostum! 🎮🕹️
İ7 3770
1050 ti 4gb
16 gb 1333 ram
Kanka sistem fena değil aslında 🤔🔥. Sürücü güncellemeyi denedin mi?
Nasıl yapacağım? Ne işe yarayacak?