WhatsApp günümüz iletişiminin yüzde 90'ını elinde bulunduruyor belki de. Sadece bizim ülkemizde değil dünyada böyle diye düşünüyorum. Tüm gün uygulama üzerinden yazıştığınızı düşünürseniz hiç de abartı değil. Yazılı mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme, konum atma, multimedya gönderimi ve sayamadığım daha birçok özellik. Ee bu kullanımı hak ediyor. WhatsApp'ın bu özelliklerinin yanında bir de engel özelliği var ki baya iyi. Bakalım WhatsApptan engellenince aranır mı?
WhatsApptan Engellenince Arama Yapılır Mı?
WhatsApp engel
WhatsApp'ın engel özelliği o kadar iyi çalışıyor ki ben bu özelliğini de çok seviyorum. Bir kişiyi engellediğinizde o kişi sizin durumunuzu göremiyor, çevrimiçi durumunuzu göremiyor, son görüldü bilginizi göremiyor, mesajlarınız iletilmiyor. Bu kadar ulaşılmaz olunca WhatsApp üzerinden sesli ya da görüntülü arama yapmak saçma olurdu. WhatsApp engelleyen kişiyi arama mümkün değil. :)
WhatsApptan engellenen kişi normal arama yapabilir mi?
WhatsApp engel
Ee WhatsApp üzerinden iletişime geçemeyince insanlar klasik yöntemlere dönüyor. WhatsApp yokken ne yapıyorduk? Normal arama ve SMS. Engellenen kişi WhatsApp üzerinden arama yapamaz ama normal yoldan arama yapabilir tabi. Diğer uygulamalardan (Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat, Telegram gibi.) ekli ise oralardan da tabi ki ulaşabilir. Ama WhatsApp üzerinden hiçbir şekilde karşı tarafa ulaşamaz.
Akıllı telefonlarda normal aramalarda da kişi engellenebiliyor. Karşı tarafı arar görünür ama o çağrı engelleyen kişinin ekranına asla düşmez. SMS'ler de yeni nesil akıllı telefonlarda engellenebiliyor.
WhatsAppta engelliyken arama yapılabilir mi sorunu yanıtlamaya çalıştım. Engellendin mi iletişimin her türlü kopuyor. Ancak yine de engelleyen kişiye ulaşmanın ufak bir açığı var. Burada WhatsApp'ta engelleyen kişiye nasıl ulaşılır? uzun uzun anlatılmış. Çok basit bir yöntemi var, mutlaka göz atmanı öneririm. :)
7
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu güncellemeden benimde haberim yoktu sabah sevgilim whatsapp üzeri arayana kadar
En İyi Cevaplar