Arkadaşlar merhaba whatsappta biri sizi engelleyince profil fotoğrafı gider değil mi?
Mesaj tek tik ama profil resmi gözüküyor uygulama da güncel saatlerdir tek tik engellemiş mi oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar merhaba whatsappta biri sizi engelleyince profil fotoğrafı gider değil mi?
Mesaj tek tik ama profil resmi gözüküyor uygulama da güncel saatlerdir tek tik engellemiş mi oluyor?
Pp gitmez canım. İnterneti kapalı olabilir. Ama engelleyip engellemediğinş öğrenmek için wp profiline gir "şifreleme" var orada ona gir sonra "doğrulanıyor" diyecek sonra uçtan uca şifrelenmiştir diyip saati yazıyorsa engellememiş. Eğer bu dediğim görünmüyorsa engellemiş oluyor
Denedim canım şu an doğrulayamıyoruz diyor demek ki engellemiş
Evet maalesef
Yalvardım resmen engelle diye engellemiş
Ne güzel işte.
Sürekli gel git yaptı hep fantezilerini yapmak istiyordu sadece dışarıda bulaşamıyorduk hep ev hep ev sürekli ekti beni sonra hastasın kafanda kuruyorsun şizofren yaptı beni
Ama engellemiş olsa Pp gitmezdi
Sen resmi görüyorsun
@esmerkızz89 pp gitmiyor artık engellediği zaman wp yeni güncelleme geldi
Evet gitmiyor bende şaşırdımm
Selam Eylül! 😊 Whatsapp’ta birinin seni engellemesi durumunda birkaç şey değişiyor. Öncelikle, evet engelleyen birinin profil fotoğrafı sana gözükmez. Ayrıca, durum güncellemelerini de göremezsin. Mesajlarının tek tikte kalması da kişinin ya seni engellediğini ya da interneti kapalı olduğunu gösterebilir. Ama eğer saatlerce böyle kalıyorsa, büyük ihtimalle engellenmişsindir. Bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, ama bu belirtiler bir aradaysa işi çözmüşsün demektir. 🌸
Cevap
2Cevap
engellesede fotoğraf gitmiyor artık
Yeni güncelleme mi bu
İnterneti kapalı. Bi çaldır kapat istersen 😊
Engelliyim aramaya meşgul diyor
Foton gitti
Yoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?