Beko mu Vestel mi ya da Beko mu Arçelik mi soruları yerli üretim beyaz eşya almak isteyen kişilerin aklına ilk gelen sorudur. Kullandığım ve duyduğum kadarıyla sizi bilgilendirmek isterim.
Beko
Koç Holding'e bağlı olan olan Beko, dayanıklılık konusunda en iyi beyaz eşya markalarından bir tanesidir bence. Buzdolabı, fırın gibi mutfak gereçlerinde Vestel'den iyi olduğunu düşünüyorum. Servis ağı ve teknik ekipleri oldukça geniş, bozulma gibi bir durumda sizi zor durumda bırakmazlar. Beko mu Arçelik mi sorusu da çok soruluyor, iki marka aynı bünyede olduğu için çok fark olduğunu düşünmüyorum.
Beko
Vestel
Başka bir Türk firması olan Vestel, Zorlu Holding'e bağlıdır. Uzun senelerdir beyaz eşya ve elektronik sektörünün başta gelen firmalarından bir tanesidir. Beko markasından yazılım ve kullanışlılık olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü yazılımı kendileri üretiyorlar. Yani televizyon ve telefon gibi elektronik konularda Vestel'i tercih edebilirsiniz.
Vestel
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
vestel'in tasarımlarında ciddi problemler ile karşılaşırsınız. arada devre şemalarına falan erişme şansım oluyor incelediğimde bazı problemler gözüme çarpıyor. mekanik olarak da kalite düşük. beko görece daha iyi ama şunu diyeyim: tv alınacaksa sony, beyaz eşyada samsung (bosch ve siemens uzak durulması gereken markalardır bu arada) klimada daikin tercih edilebilir. türk malı kullanalım evet ama göz göre göre ucuz ürün alacak ve paramı çöpe atacak da değilim.
Beko hem teknik destek hemde ürün kalitesi olarak vestelden 123456789 adım öndedir. Ayrıca Beko Barcolona futbol takımının forma sporsorluğunda yer alır. Genel kültür olsun buda sana.
Vestel Manisali bir işadamı tarafından kuruldu. Beko'ysa Koç ve ismi Be ile başlayan bir yabancının ortak markası. Vestel olmasa, beyaz eşya şu an aldığımız fiyatlardan epey fazla olurdu.
saçmalama vestel denizli babadağlı ahmet nazif zorluya aittir.. ne manisalisı:) zorlu, taç, vestel.. ismi be ile başlayan değil soy ismi ile başlayan.. yahudi israil vatandaşı leon bejerano' nun soy isminin ilk iki harfi..
En İyi Cevaplar