Arkadaslar bu behance diye bi platform var ya oraya tasarim falan atiyolar yetkili kisilerin falan bizi kesfedip is teklifi sunmalari gibi bi imkan sagliyo mu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
nerdeyse bu tarz her platforma dahil olmaya çalışıyorum 3 senedir ama şuana kadar iş bulmaktansa bir sürü gerekli gereksiz yetenek ve bunların sertifikalarını kazanabildim sadece umuyorum hala gelecekte işime yarar diye
Kesfedilmek zor heralde
gerçekten keşfediyorlarmı artık şüphe duyuyorum okadar berbat zor ama yinede zamanını boşa geçirmektense oradaki eğitimler ile eğlenebilirsin iyi tarafından bakmalısın
Bazen okudugum bolum mantikli mi diye düşünüyorum. Ileride grafik tasarimci olup devamli bir şeyler uretmek devamli pc basinda olmak tasarımlarını satmaya ugrasma o kadar mesakatli görünüyor ki gözüme. Üstelik özel sektordesin ve bir guvencen bile yok. Hayattan biktim
ah aynı bölüm düm eskiden çizgifilm animasyon yapıyorum şimdi dediğini anlıyorum işsiz gibi sayılırız biz artık hiç güvencemiz yok ve ayakta kalmak için gerçekten yetenekli olmak zorundayız bu yüzden sürekli ilerlemeliyiz baya sorun eğer çizmeyi tasarlamayı seven birisi isen mutlu olduğun iş ise çabalamak asla seni yormuyor hatta seviyorsun da ama eğer sadece ortam için para için deniyorsan asla kaldıramazsın bence
reklam sektörü en kolayı senin için yani bir şirkete girmeyi denemelisin en kolay çözüm bu
Baya para kazanabilir miyiz
para kazanmak Bilemem sanırım asgari ücretin üstünde alırız ama asıl en iyi tarafı heryerde işini bitirebilir ve masa başındaki tasarımcısın zorlu ama bir yandanda seni yıpratmayacak sayılır ben hiç o tarafına odaklanmadım sevdiğim sürece çizim yapmaya devam edeceğim dedim ama şimdi baya hissediyorum gelecek kaygısı ama hırsım olmadığı için berbat bir iş te olsa çizimimi yapıp kazanıp oneroom bir dairede yaşamayı istiyorım bu mutlu ediyor şu an beni ama buna rağmen kaygım oluyor bu his ile baş edebildiğimiz sürece bence bize engel yok
çok bilmiş gibi konuşmak istemem eminim sen benden daha çok yaşamışsındır bunu umarım moral verebilmişimdir sana
Freelance de çalışıp yurtdisina is yapabilirsin bence cok avantajli ama kafani kullanmayi bilmek gerekiyor birisi okudugum bolumden mezun olup 10 k maas aliyormus diye duydum. Ayrica bizim bölümden yine mezun olan bir kac kisi de yurt dışında tasarimlarinin dikkat cekmesini saglamis yani kesfedilmek ve iyi bir is icra etmek onemli kesinlikle. Ve tasarimi hayatimizin bir parcasi haline getirmeliyiz cok fazla ic ice olmaliyiz kendimizi böyle gelistiririz anca
Yok hic oyle dusunmedim bende pek bilgili degilim 1. Siniftayim o yuzden daha tasarimla ilgili pek bir şey yapma firsatim olmadi ödevler dışında
aynen katılıyorum dediklerinde özellikle bu durum için o yüxden dediğim en kolay yapabileceğin şirketle reklam ajansları dedim onlar daha çok arıyor ve büyük yetenek istemiyorlar sayıya bakıyorlar ama eğer iyi bir durumda olmak istiyorsak keşfedilmemiz lazım yurtdışı olarak ben kendimi çizgiroman çizeri webtoon yaparak geliştirmeye çalışıyorum bir kaç editör ile anlalmaya çalışıyorum bu şekilde başarabilirim umarım
Cizgi roman guzel tercih bende oyun tasarimina yönelmek istiyorum fikrim degismezse
oyun tasarımı çok iyi bu dönemde ve gelecekte büyümesi durmayacak ve ekip işi olduğu için çabalamak değilde daha çok anlaşmak önemli oluyor rahat bir alan aslında
ama aynı şekilde tercihini yapan bol olduğu için ve kolaylığıda var bazı kısımların
yani hobi olarak oyun alanına bakabilirsin
Bakalım nasil ilerleyeceğiz hayirlisi artık 😪
bol şans ve bol çabaların için seni mutlu edecek çok çabaladın tebrikler sözcüğü mutlu ol biraz endişeni kenara atabilirsin biraz bence rahatlamalı ve sadece mutlu şekilde kendine odaklan
Dogal olarak kaygilarim var ama atlatmayi umuyorum iyi bir hayat istiyorum bunun icin de cok cabalamak lazim emek olmadan yemek olmuyor