Ev & Yaşam 1 ay Arçelik mi Beko mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Arkadaşlar bugün iki mağazaya da gittim ürünler bire bir aynı. Estetik açıdan farklar var sadece. Beyaz eşyalarımı alacağım. Hangisi daha iyidir sizce? Arçelik Beko Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arçelik mi Beko mu? Cevap Yaz 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 37 , eic 81% 1 ay Bu marka benım ıcın tartısmaya kapalı tv harıcı butun beyaz esyalar arcelık kesınlıkle sasmam.bedava verse yınede almam 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Aynı fark yok ki. Birisi ithal ediliyor sadece hepsi bu 0 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 1 ay arçelik beko altus keysmart bunlar hepsi aynı zaten bir firma üretiyor 0 0 Yorumla
Forlove19 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% 1 ay ikiside iyi değil aslında ama ikisinden birini mutlaka tercih edeceksek beko. 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Bizim sülale bekocu. Memnunlarda. Ama gri renkliler çabuk çiziliyormuş öyle diyorlar. 0 0 Yorumla
OndesFırat Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 57% 1 ay Bi farkları yok ya zaten aynı şirket biri global beko, biri ise Türkiyede ar çelik 0 0 Yorumla
hayatnasılgidiyor Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 ay ben bossch ya da siemens derdimarçelik beko çöp ya 0 0 Yorumla
this_is_master Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 ay ikisi arasında seçeceksek illaki beko'yu tercih ederim. 0 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 ay Aynı fabrika üretimi etiket farklı 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arçelik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu marka benım ıcın tartısmaya kapalı tv harıcı butun beyaz esyalar arcelık kesınlıkle sasmam.
bedava verse yınede almam
Aynı fark yok ki. Birisi ithal ediliyor sadece hepsi bu
arçelik beko altus keysmart bunlar hepsi aynı zaten bir firma üretiyor
ikiside iyi değil aslında ama ikisinden birini mutlaka tercih edeceksek beko.
Bizim sülale bekocu. Memnunlarda. Ama gri renkliler çabuk çiziliyormuş öyle diyorlar.
Bi farkları yok ya zaten aynı şirket biri global beko, biri ise Türkiyede ar çelik
ben bossch ya da siemens derdim
arçelik beko çöp ya
ikisi arasında seçeceksek illaki beko'yu tercih ederim.
Aynı fabrika üretimi etiket farklı
Aynı zaten arçelik beko altus
ikiside değil Vestel'i tek geçerim
Arçelik
Bosh
Arçelik
Alınca bana da öner
İkiside ayni
Altus