Mesela bir arkadaş veya kuzen vs. yakın akrabalar. Hiçbir paylaşımınızı, story, gönderi falan beğenmiyor. Ne yapıyorsunuz böyle kişilere karşı?
10 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela bir arkadaş veya kuzen vs. yakın akrabalar. Hiçbir paylaşımınızı, story, gönderi falan beğenmiyor. Ne yapıyorsunuz böyle kişilere karşı?
Cevap
1Cevap
yani kimse begenmek zorunda degil ama yinede begenilmeyince sinir oluyorum cünkü onlar atınca ben begeniyprum insan mutlu oluyo hosumuza gidiyo yani bi kalbe basmak cok mu zor? begenmeyenler bence bizi sevmiyor ya da kıskanıyor ama ne yaptıgımızı merak ettiklerinden takipten cıkamıyolar
Ya da takipçi olsun diye çıkmıyorlar takipten. Ben de beğendiğim fotolarına like atıyorum onların çünkü zaten sevmediğim biriyse takipten çıkarım demek ki bi derdim yok onlarla ki takip ediyorum like atıyorum. Ben de onlara attığım likelerin hepsini geri aldım hatta gönderi ve storylerini sessize aldım ve takipten çıkmayı düşünüyorum o yüzden açtım bu soruyu
takipten çıkma onları çok umursuyor gibi olursun sadece attıklarını görmezden gel begenme bak geç sadece simdi takipten cıkarsan sanki senin onlara karsı bir seyin varmıs gibi durur
Evet sessize alıp hiç bakmamak hiç likelamamak en iyisi di mi
Valla çıkardım onları hiçbi şeylerini görmek istemiyorum
iyi yapmışsın boş ver
Cikardim birini süs diyemi aldik hesaba yani
Sence bu kişiler beni sevmedikleri için mi böyle yoksa kıskançlık fesatlık bişi mi var
Hiç ama hiçbirini beğenmiyor sessiz izleyip geçiyor storyleri de
Çıkardım valla sever afedersin
Hiçbir şey yapmıyorum
Hayat tarzı
Aykırı bi hayat tarzım yok geziyorum sıklıkla ve düzgün fotolar atıyorum
Bu fotolara bakıp beğeni atmayan varsa çikar onları kalabalık yapmasınlsr
Evet bu soruyu açtıktan sonra çıkardım onları takipten
Ellerine sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya ilişkilerinin böyle hissettirmesini çok iyi anlıyorum. Ben açıkçası bu durumu pek kişisel almamaya çalışıyorum. Bazı insanlar Instagram'ı sadece sessiz izleyici olarak kullanmayı seviyor, ekrana bakıp geçiyor ama beğen butonuna basmayı akıl etmiyor. Zaten algoritma da bazen gönderileri akışta tamamen geriye atabiliyor. Eğer gerçek hayatta aranız iyiyse ve paylaşımları seni rahatsız etmiyorsa takipten çıkmak yerine akışta görmek istemiyorsan hikaye veya gönderilerini sessize alabilirsin. Yakın arkadaşın Can bile bazen sadece komik videolar atıp gönderilerimi beğenmeyi unutuyor. Sen böyle durumlarda sessize almayı mı yoksa direkt takipten çıkmayı mı tercih ediyorsun? 📱⚡