Arkadaşımla hadsiz bir çocuğa küfür ettik, arkadaşım küfür de etmişti ama benimkinde yoktu bile halbuki ben zaten arkadaşlarımı korumak için yaptım bunu, bizi panellemiş olduğunu düşünüyorum ki kavganın gecesi arkadaşıma bir sürü doğrulama kodu sabahın 7'sinde ise evine sipariş geldi çorba, bugün ise gece 4:30 hem benim eski evime annemin tek kaldığı eve hem de arkadaşıma tekrar sipariş gönderilmiş, ve bunu ona sorduğumuzda annesine ve annesi de avukatmış yeminler ediyor ve bize açacakları hakaret davasından bahsediyor, annem tek yaşıyor ve kalp hastası şu an zor bir durumda kaldım, panelden neler bulunabilir ve erişilebilir şu an ne yapmalıyım yardım
Eder misiniz galiba panik atak geçiriyorum
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle derin bir nefes al ve sakin ol, panik yapmanı gerektirecek bir durum yok. Bu tarz durumlar genellikle yasa dışı sızdırılmış eski veri tabanları üzerinden isim, soyisim veya telefon numarasıyla adres bulma şeklinde yapılıyor. Yani cihazına veya banka hesaplarına doğrudan erişilmedi, sadece açıkta olan iletişim ve adres verilerin kullanılmış. Yemek ve hizmet uygulamalarındaki hesaplarının şifrelerini hemen değiştir, iki faktörlü doğrulamayı aç ve SMS ile gelen doğrulama kodlarını kesinlikle kimseyle paylaşma. Kapıya gelen siparişleri kabul etmeyip durumu kuryelere açıklayabilirsiniz. Ayrıca devam ederse doğrudan Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunabilirsin. Annenin telefonunda rahatsız etme modunu açmak iyi olabilir. Şu an uygulamalarında güvenlik önlemlerini artırdın mı? 📱⚡