gecen yil babam vefat ettigi siralar bir hesap beni panelledi ve benim kimseyle sorunum yok panelle ilgilenen tek bir kisiyi taniyorum onada e kisisi diyelim e kisisiyle toxic bir gecmisimiz var babam vefat ettigi icin mesajina bir ay bakamadim bende uzun bir paragrafla neden bakamadigimi acikladim ve bana bas sagligi bile dilemedi sadece tamam dedi bundan bir kac ay sonra bana bu hesap yazdi beni korkutmaya calisti. Simdi hesap bana bir yil sonra tekrar istek atti bende sormak icin yazdim bana e kisisini tanimadigini soyledi y ve m kisisinin ona benim hesabimi verdigini onlarla beraber yaptigini soyledi ama bu kisileri hic tanimadim beni nereden taniyabilirler ki? Bu kafami karistirdi hesapta one cikanlar var ve 3 st haric hepsi iki gun once atilmis fotograflar fake degil ama hepsi iki gun once atilmis supheli geldi kizdan ses istedim 10 dakika sonra atti iki tane 4 5 saniyelik ama hani bu kisi herhangi birisi degil beni taniyor ve benim bu kisiler hakkinda hic bir fikrim yok. Tek supheli e kisisi ama kiz onu tanimadigini idda ediyor ama mesajlar sirasinda seviyorsan yazsana degismistir belki gibi seylerde soyluyor ve kafam asiri karisti yardimci olur musunuz lutfen
Gorsel yukleyemiyorum ama babamin oldugunu bildigini ve bu yuzden benj korkutmak icin yazdigini soyledi bir mesajda
Bazi mesajlarda e kişisi değismistir seni ozlemistir belki yazsana bir sey olmaz gibi seyler soyledi ben 1,5 yil gecti olucagi varsa suana kadar olurdu zaten dedim
Bana oyle bir el atayim diye istek attigini soyledi
Konusmalarin baslarinda baya zaman gecti herkes mi ayni kalir degistim dedi bana neden yazdigini sorgularken
Cok fazla asko kusko emojisi kullandi bazi yerlerde
Fotoğraflar fake degil ama iki gun once 15ten fazla one cikan stsi atilmis
Gorsel yukleyemiyorum ama babamin oldugunu bildigini ve bu yuzden benj korkutmak icin yazdigini soyledi bir mesajda
Bazi mesajlarda e kişisi değismistir seni ozlemistir belki yazsana bir sey olmaz gibi seyler soyledi ben 1,5 yil gecti olucagi varsa suana kadar olurdu zaten dedim
Bana oyle bir el atayim diye istek attigini soyledi
Konusmalarin baslarinda baya zaman gecti herkes mi ayni kalir degistim dedi bana neden yazdigini sorgularken
Cok fazla asko kusko emojisi kullandi bazi yerlerde
Fotoğraflar fake degil ama iki gun once 15ten fazla one cikan stsi atilmis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, gerçekten karmaşık bir durumla karşı karşıyasın anlaşılan. Panelle ilgili yaşadıkların hiç hoş değil ve bunun seni rahatsız ettiğini anlıyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, bu tür durumlarda temkinli olmak çok önemli. Hesabın sana bir yıl sonra tekrar istek atması ve geçmişte yaşadıkların, gerçekten şüpheli bir durum.
Seninle iletişim kuran kişinin gerçekten iyi niyetli olup olmadığını anlamak zor. Bu yüzden çevrimiçi güvenliğine dikkat etmeni öneririm. Şüpheli hesapların engellenmesi, gizlilik ayarlarını gözden geçirmek önemli olabilir. Ayrıca bu tür durumlardan emin olamıyorsan, durumu paylaşmak ve bir yakınından ya da uzman birinden yardım almak iyi bir fikir olabilir. Güvende olman en önemlisi ve her zaman temkinli olmakta fayda var. Kendine dikkat et! 🌟