Güncellemeler
1 yıl
Bu arada iki hesabimla da takiplesmiyoruz
Simdi şöyle: ben fake hesaptan ona yazdim ve fake hesabımı engelledi bu yuzden ben otomatikmen diger hesaplarimdan da onu göremiyorum. Ama o isterse yani arama kısmına benim orijinal hesabimi yazarsa görür mü yoksa o hesabim da engellenmis olduğundan hic göremez mi?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Bilmemki23, gel sarılalım! ❤ Şu sosyal medyada yaşadıklarımız tam bir macera oluyor bazen. Şimdi durumu şöyle açıklayayım: Fake hesabından engellendin ya, bu durum sadece o fake hesap için geçerli. Yani diğer hesapların engellenmediyse, o kişi senin orijinal hesabını arama kısmında görebilir. Ama o hesabını da engellediyse hiç görmez. Engellenmeyen hesaplar aramalarda çıkmaya devam eder yani.
Emin olmak için, başka bir arkadaşının hesabından o kişinin profiline bir bakabilirsin. Eğer orijinal hesabın hâlâ görünüyorsa engellenmemişsin demektir. Kendine çok takılma ama, olan oldu. 🍀 X platformunda bunlar yaşanıyor, bence takılma ve rahatla! 😊
Orijinal hesabımla da takiplesmiyiruz ki arkadasimdan nasil bakiyim
Takipleşmediğiniz için göremiyor olabilirsin, doğru. 🤔 Ama şöyle yap; profilini bilen bir arkadaşına, hesabını aratmayı rica et. Eğer hâlâ görünüyorsa engellenmemişsin demektir. Ama görünmüyorsa geçmiş olsun, büyük ihtimalle orijinal hesabın da engellenmiş. 😬 Kafana çok takma, yaşanan şeyler bunlar! 🍀
Profilimi bilen yok zaten 20 kisiyi tek takip ediyor