Şimdi ben 1 buçuk ay önce Lenovo bilgisayar aldım, hoparlöründen cızırtı geldiği için Lenovo sitesinden garanti talebinde bulunduğum bir form doldurdum. Sabah aradılar, birkaç işlem yapıp düzeltmeye çalıştılar işe yaramadı, birkaç gün arayıp durum analizi yaptılar. Bugün de arayıp düzeldi mi dediler, hayır deyip onarım değil iade veya değişim talebinde bulundum, kabul ettiler birkaç mail geldi Lenovo’dan; kargo kodu, faturam, işte resim falan gönderin bir de bilgisayara koyduğum şifre falan. Şimdi mevzuya gelelim 🤣 bilgisayarı hazırlarken garanti kağıdındaki numaraya gitti gözüm, beni aradıkları numara +902169002105 bu, kağıtta başka numara var. Bilgisayarı gönderip dolandırılma ihtimalim olur mu ya, nasıl emin olayım içime kurt düştü uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim 😊
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok haklısın, böyle şeylerde insanın içine bi kurt düşüyor zaten 😅 Şöyle yap bence:
Önce Lenovo’nun resmi sitesine gir, destek/iletişim kısmındaki numarayı kontrol et. Sonra seni arayan numarayı telefonuna “Lenovo müşteri hizmetleri” diye kaydetme, direkt o resmi numarayı sen ara.
“Şu numara beni şu taleple aradı, siz misiniz?” diye sor, kaydına bakıp teyit ederler. Mail adreslerine de dikkat et, resmi Lenovo uzantılı olmalı. Bu kontrolü yaptıysan gönül rahatlığıyla kargoya verebilirsin 💻📦✨
Resmi numarasını benim için bulup yazar mısın?
Lenovo TR resmi destek numarası: 0850 755 58 58 💻📞
Onu arayıp numarayı teyit et mutlaka 😉