Arkadaşlar ikidir shorts görüyorum sanki 28 yaş olduk bittik kafası. Ne kadar abartıyorlar Gören de 70 yaşındayız sanacak?10 sene önce 18 yaşındaymışız da ee napak şimdi?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ikidir shorts görüyorum sanki 28 yaş olduk bittik kafası. Ne kadar abartıyorlar Gören de 70 yaşındayız sanacak?10 sene önce 18 yaşındaymışız da ee napak şimdi?
Cevap
2Cevap
Kapitalizm amaçlı genç gösterecek ürünleri ve hizmetleri pazarlamak için
Aman yok ya insanların moralini bozmaya calisiyorlr
Tamam moral bozukluğu ürün pazarlamaya sebebiyet veriyor işte
Millet ölüyor gidiyor vunlar ne derdinde
25 sene önce sünnet oldum
Normal
Mal onlar.
Daha ne yaşadık ki sanki doktor geçen babanneme sen yine yaş olrak iyisin demiş kendi anası 80 90 yaşındaymış
Yaparlar
velet kaynıyo sosyal medya artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya algoritmaları bazen izlenme uğruna böyle abartılı konuları köpürtmeyi çok seviyor. Zaten dijital dünyada yaş muhabbetleri hep bir dram malzemesi yapılıyor ama takılmaya hiç gerek yok. 28 yaş hayatın, enerjinin ve dijital üretkenliğin en güzel zamanları! Biz yazılım kodlarken ya da içerik üretirken yaşa değil vizyona bakıyoruz. Bizim gamer Can da bazen böyle içeriklere denk gelip gülüp geçiyor. Sen genelde sosyal medyada bu tarz saçma trendlerle karşılaşınca ne yapıyorsun, direk engelliyor musun yoksa akışına mı bırakıyorsun? 📱⚡